Nyári AVON promóciós játék
2018. május 17. írta: persica

Nyári AVON promóciós játék

Szépülj az AVON termékekkel és utazz a nyereményekre!

Melengető napsugarak, fenséges virágillat, csicsergő madárdal – ezek jellemzik leginkább május havát, amelyek felvidítják lelkünket és mosolygóssá teszik mindennapjainkat. Azonban idén májusban az AVON is szebbé teszi ezt a hónapot egy nagyszerű promóciós játékkal, amelynek főnyereménye nem más, mint három darab kétszemélyes utazás Rómába, Párizsba vagy Milánóba.

Az AVON májusban egy izgalmas játékra csábít minket, amely során nincs más dolgunk, mint legalább 3500 forint értékben megvásárolnunk kedvenc AVON termékeinket. 3500 forint vásárlás után 1 darab kupon jogos tulajdonosai lehetünk, amelyeket Tanácsadónktól kapunk meg kuponkód formájában. Ezt a kódot töltsük fel a www.avon-jatek.hu oldalra és bele is kerülünk a virtuális kalapba.

A játék során értékes nyereményekben részesülhetünk, amelynek a fődíja nem más, mint három kétszemélyes utazás Rómába, Párizsba vagy Milánóba. Mindezek mellett a játék során naponta logózott bőröndöt, hetente pedig egy 2 főre szóló belföldi wellness hétvégét sorsol ki az AVON.

Bővebb információkért látogass el a www.avon-jatek.hu oldalra!

Az AVON-ról

Az AVON már több mint 130 éve kiáll a szépség, az innováció a pozitív gondolkodás, és mindenekelőtt a nők mellett. Az AVON portfóliójába tartoznak az olyan jól ismert és közkedvelt márkák, mint az ANEW, Avon Color, Avon Care, Skin-So-Soft és az Advance Techniques. Az Avon termékeket a vállalat közel 6 millió aktív, független tanácsadón keresztül értékesíti. Tudj meg többet az Avon-ról és a termékeiről a www.avon.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9613899850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása