AVON Luck Limitless A siker illata
2018. május 23. írta: persica

AVON Luck Limitless A siker illata

Az AVON Luck Limitless varázslatos, luxus összetevőkben bővelkedő illatpár arra ösztönöz bennünket, hogy vegyük észre – a siker kulcsa a kezünkben van. Az új, exkluzív Luck Limitless női illat magabiztossággal vértez fel a sikerhez vezető úton és arra ösztönöz bennünket, hogy vegyük kezünkbe életünk irányítását, hiszen a szerencse azokhoz szegődik, akik keresik. A férfi variáns ugyanakkor magabiztos fellépésre buzdít, hiszen annak a férfinak semmi sem lehetetlen, aki ezt az illatot viseli.

A Luck Limitless for Her ellenállhatatlan, rendkívül izgalmas illatkompozíciót és igazi luxus összetevőket rejt magában. A vezető illat az ámbrás jegy, amelyet a gyanta meleg illata egészít ki, majd az egzotikus pomeló, az arany orchidea és az édes madagaszkári vanília teszi teljessé az illatot. A Luck Limitless for Him egy igen merész, ambiciózus és tartós férfi illat. A fejillatban a szerencsebambusz üdítően zöld aromája érződik. Ezt a grenadai szerecsendió követi a szívillatban, amelynek fényűző melegségét a különleges ámbra és borostyán erőteljes alapja teszi ellenállhatatlanná.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4313996512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása