L.12.12 EAU FRAÎCHE FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK
2018. május 23. írta: persica

L.12.12 EAU FRAÎCHE FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK

EAU DE LACOSTE

A RENÉ LACOSTE ÁLTAL, 1933-BAN KÉSZÍTETT IKONIKUS L.12.12. PÓLÓ ISNPIRÁLTA NÉVADÓ ILLATSOROZAT, AMELY A SIMA, LEKEREKÍTETT, A KROKODIL LOGÓVAL DÍSZÍTETT ÜVEGEIRŐL ISMERHETŐ FEL, s most JÁTÉKBA HOZZA ÚJ EAUX FRAÎCHES KETTŐSÉT A FÉRFI ÉS A NŐ SZÁMÁRA.

L.12.12 EAU FRAÎCHE POUR ELLE

A nő a pályára lép, időtlen stílust sugárzó pólóingben és rakott szoknyában. Mandarinhéj fokozza az energiát egy ász teljes erejével. Ez a váltásnál teljesedik ki nőies vizes illatjeggyel, amelyben magnólia, liliom és tiszta fehér jázmin keveredik. A meccslabda a játszmát a lezáráshoz közelíti finom indonéziai pacsulival, amelyet fás és pézsma illat tesz tartóssá. Mint egy trófea, az élénk rózsaszín üveget, amelynek alsó része hűs, jegesnek tűnő, pezsgő színű krokodil díszíti.

L.12.12 EAU FRAÎCHE POUR LUI

Magasra emeli a krokodilját. A „muskétás” elegáns, gátlásoktól mentes játszmát játszik, becserkészve zsákmányát a pályán. Az Eau Fraîche olyan, mint ő maga: azonnal felismerhető, áttetsző lime színárnyalatának és a szíve fölött viselt krokodilnak köszönhetően. A tiszta férfias illat vizes felütésével melegít be, amelyet az ultra-friss citromlé illata tart fenn, és amely majdnem fagyos jegyet ad a limoncello szívillathoz. Fás és pézsma illatok kíséretében, az aromás alapillat a győztes pontot hirdeti férfias és modern érzékiséggel.

Együtt a L.12.12 Eau Fraîche páros a csábítás játékában merül el, melyben nyilvánvaló kapcsolatuk következtében vonzódnak egymáshoz. Nem versenyeznek; kiegészítik egymást. Csakúgy, mint az illatok, amit viselnek: egyszerű, hétköznapi mégis elegáns illatjegyek, az energia és a frissesség tökéletes keveréke a nyár közepén, a játék csúcspontja, amikor a hőmérséklet a játék izgalmával együtt emelkedik. A labdára való koncentrálás helyett, forró pillantásokat váltanak a pályán - játékterük nem ismer határokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6513996452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása