4BRO DOWNTOWN új dimenzióra helyezte a vendéglátást!
2018. június 02. írta: persica

4BRO DOWNTOWN új dimenzióra helyezte a vendéglátást!

EGY ESTE, AHOL AZ ÉRZÉKSZERVEKÉ VOLT A FŐSZEREP

A 4BRO DOWNTOWN és a Prada egy szuper fancy influenszer partin mutatta be a nyár legnagyobb durranásait. A mindenki által jól ismert szórakozóhely egy olyan étlappal rukkolt elő, amivel az elsőszámú éllovasává vált a Gozsdu udvar szórakozóhelyei között. Az est másik főszereplője a Prada, legújabb nyári illatpárosát mutatta be a rendezvényen ami a L’Femme Prada L’Eau és a L’Homme Prada L’Eau névre hallgat. A szervezők gondolskodtak arról, hogy minden vendég egy olyan élményben részesüljön, amire az összes érzékszerve emlékezni fog még egy jódarabig.

A Gozsdu udvar mindenki fejében a nagy bulik és a bárok végelláthatatlan utcáját jelenti, így nem egyszerű kitűnni a tömegből, és valami újat adni az odalátogató közönségnek. A 4BRO azonban mert nagyot álmodni, és legújabb étlapjával egy olyan gasztronómiai élményt tárt fel, amivel egyértelműen az elsőszámú helyre lépett az összes vendéglátó egység előtt. Ugyanis a 4BRO már nem csak egy szórakozóhely és bár, hanem az első olyan vendéglátó egység, ahol a kellemes italok mellett egy zseniálisan megalkotott étlappal várja az odalátogatókat.

Bajdik Márton megálmodta azt, amire mindenki vágyik

Bajdik Márton séf és csapata szakított azzal a klisével, miszerint a Gozsdu udvarban az élet csak este kezdődik. Egy komoly kulináris tűzijátékot alkottak meg, ahol mindenki megtalálja kedvenc fogását, legyen szó húsimádóról vagy éppen vegetáriánusról. Bajdik korábban az InterContinentalban, a La Perle Noire-ban, a Costes Downtownban, illetve a Zsidai-csoportnál a Pierrot-ban edződött. Ez az első küldetése, mint head chef, és ha már így alakult, alaposan odatette magát. Az új étlap komoly manőver a 4BRO életében és ezzel az aduásszal minden vendéget egy pillanat alatt meggyőznek.

Az étlap, amire senki nem tud nemet mondani!

Az étlapon zseniálisan megalkotott ételkompozíciókat találunk, rengeteg magyar hozzávalóval, ami a lokalitást díjazó foodie-k szemében mindenképpen pluszpontnak fog számítani.

Legyen szó egy kellemes zöldbrosó krémlevesről kecskesajttal és friss csírákkal, vagy a nehézfegyverzet egyik oszlopos tagjának avanzsált kacsamellről, melyhez négyféle állagban szervírozzák a répát.

A rizottó szerelmesei is kipróbálhatják Márton salottahagymás, fehérboros kompozícióját, melyhez bőrével sütött supreme csirkemell filét és petrezselyem salátát is tálalnak.

Ha pedig a desszertek kerülnek szóba, akkor nem mehetünk el szó nélkül a fenséges citrom tarte mellett, amitől mindenki feladja a nyári diétáját egy pillanat alatt. Természetesen az étlap ennél sokkal bővebb és színesebb.


A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3314018300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása