VILÁGREKORD KÍSÉRLET A FORD MUSTANG TÁMOGATÁSÁVAL
2018. június 02. írta: persica

VILÁGREKORD KÍSÉRLET A FORD MUSTANG TÁMOGATÁSÁVAL

1.000.000 LEGO kockából összerakott kígyó! Légy részese a rekordnak, vár a KidFest!

A lenyűgöző sportautó átadására különleges helyszínen egy különleges világrekord kísérlet keretében került ma sor.

A LEGO Store szervezésében és a Ford támogatásával ma elindult KidFest 2018 családi eseményen, a Millenárison a hétvégén megkísérlik megdönteni a jelenlegi LEGO kígyó építési világrekordot.

A cél, hogy vasárnap estére több mint 1 millió LEGO kocka felhasználásával egy legalább 320 méter hosszú kígyó készüljön el.

A kígyó farka a közreműködő gyerekek és újságírók segítségével már pénteken délután szépen körbe fonta a kiállított különleges Orange Fury Mustangot, vasárnap délutánra pedig várhatóan egy hatalmas LEGO kígyó foglalja majd el a Millenáris park nagy részét. A vállalkozó kedvű résztvevők 232 darab 4 x 2 es klasszikus LEGO kocka összeépítésével készített gyűrűkből rakhatják össze a kígyó testét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5614018196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása