MILYEN LENNE, HA MINDEN AMIHEZ CSAK HOZZÁÉR, MEGFAGYNA?
2018. június 06. írta: persica

MILYEN LENNE, HA MINDEN AMIHEZ CSAK HOZZÁÉR, MEGFAGYNA?

A L'OCCITANE Verbéna kollekció.

Mire vár? Fedezze fel az azonnali frissítő, üde érzést Hűsítő Tusfürdő Gél textúránkkal!

AZ IDEI NYÁR TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSA

A citrus gyümölcsökben és verbéna levelekben rejlő frissesség megnyugtató, gyengéd érzése a friss levegő élénkítő hatásával. A provence-i organikus verbéna, a mediterrán grapefruit és a citrom tökéletes találkozása.

HIDRATÁLÓ TUSFÜRDŐ HAB: Íme egy csodás formula, mellyel  öröm a hidratálás! A különleges textúrájú hab felfrissíti, miközben selymesen lágy tapintásúvá varázsolja a bőrt. A citrus és verbéna hűsítően mentolos keveredése nagyszerű pezsdítő a nyári napokban.

HAJ- ÉS TESTPERMET: Haja és teste nyáron is kényeztetést érdemel! A citrus és verbéna összetevőket tartalmazó könnyed, mentolos formula igazi nyári illat. Kitűnő választás a hosszú, meleg napokra.

FRISSÍTŐ HÁMLASZTÓ TESTRADÍR CUKORKRISTÁLYOKKAL: Ideje megszabadulni az elhalt hámsejtektől - nyakunkon a nyár! A L'OCCITANE testradírja a citrus és verbéna intenzív frissességével tökéletes hámlasztó. A cukorkristályokkal és dióhéjjal gazdagított formula minden érzéket felébresztve frissíti fel bőrét. 

HŰSÍTŐ TUSFÜRDŐ GÉL: Kezdje napját egy igazán élénkítő zuhannyal - frissítő tusfürdő újdonságunkkal könnyen indul a reggel. A L'OCCITANE első tusfürdője száraz bőrűeknek. Jeges felfrissülés a Verbéna jellegzetes citromos illatával, mely garantáltan felébreszti az érzékeket! 

Frissüljön fel idén nyáron bárhol, bármikor utazóméretű, friss parfümgélünkkel. A Verbéna illata olyan, mint a nyári szellő. Használja a gélt a meleg testrészekre az azonnali jeges, üde megjelenéshez. 

IGAZI NYÁRI KÜLÖNLEGESSÉGEK

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6614027822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása