Új növényi italcsalád a Coca-Cola Magyarországtól!
2018. június 24. írta: persica

Új növényi italcsalád a Coca-Cola Magyarországtól!

Itt az AdeZ termékcsalád szója-, mandula-, kókusz-, rizs- és zabitalai

Vegetáriánusok, laktóz- és gluténérzékenyek[1], tejallergiások és a finom ízek kedvelőinek új kedvence a láthatáron! Már kapható az AdeZ, amely hozzáadott cukor nélkül készül, természetesen laktózmentes, természetesen alacsony telített zsírsavakban, ráadásul értékes vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. A szója, mandula, kókusz, rizs vagy épp zab felhasználásával készült, 100 százalékban növényi alapú termék 100 százalékban újrahasznosítható PlantBottle™ palackban, 250 és 800 mililiteres kiszerelésben, hozzáadott D, B12 vitaminnal és kalciummal várja, hogy táplálhasson minden finomságrajongót. 

A növényi alapú italok mindegyike - hozzáadott cukor nélkül is - gazdag, bársonyos, krémes élményt és egyedülálló ízvilágot nyújt, valamint kiváló választás a változatosabb ízek kedvelőinek, miközben a kiegyensúlyozott táplálkozás alapkellékeként is tekinthetünk rá.  Az AdeZ összesen hatféle variánssal készül arra, hogy a különböző étrendekhez és életmódokhoz ízletes megoldásokkal járuljon hozzá. A natúr mandula- vagy kókusz- vagy rizs- vagy szójaitalt tartalmazó 800 mililiteres palackok elsősorban az otthon fogyasztott egészséges reggelikhez lesznek megbízható társaink.

Ha útközben vágyunk valamilyen tápláló, mégis könnyed finomságra, szintén lesz miből választanunk: rendelkezésünkre áll a 250 mililiteres, mangót és maracuját tartalmazó mandulaital hozzáadott E-vitaminnal, valamint az epres-banános zabital hozzáadott magnéziummal.  

Teljesen új receptjeivel az AdeZ egy nagyszerű ízű és tápláló ital, amely a kiegyensúlyozott étrend részeként éppolyan finom magában is, mint müzlire öntve, turmixba keverve, vagy teához, kávéhoz adva.

Széles választékot kínáló üdítőitalgyártó vállalatként a Coca-Cola örömmel vezeti be az AdeZ termékcsaládot a kontinensen, reagálva arra, hogy Európában és Magyarországon is egyre többen keresik a változatosabb étrendet lehetővé tevő alternatívákat - növényi alapanyagokból. Természetesen alacsony telített zsírsavtartalmával, hozzáadott cukor nélkül az AdeZ mindezt lehetővé teszi, hiszen a növényi alapú italaik már itthon is kaphatók, hogy egy kiegyensúlyozott reggeli részévé váljanak, vagy bármelyik napszak tápláló, frissítő és egészséges finomságát jelentsék mindazoknak, akik laktózmentes, gluténmentes vagy vegán életmódot folytatnak.

Ajánljuk a termékcsaládot továbbá mindazok figyelmébe, akik - bár nem laktózérzékenyek vagy tejallergiások - szeretnék részben vagy teljesen elkerülni a tehéntej, vagy más állati eredetű tej fogyasztását, vagy tartózkodnának az állati eredetű termékek fogyasztásától, hiszen az AdeZ italok mind növényi alapúak, mindeközben az egészséges étrend kulcsszereplői. A termékcsalád pedig gluténmentes alternatívákat is kínál nemcsak a gluténérzékenyek számára, de azoknak is, akik tudatosan csökkenteni szeretnék gluténbevitelüket.

Sőt, nem csak maga az ital növényi alapú, de az is, amiben van: a PlantBottle™ palack és az annak gyártásához szükséges környezetbarát innováció lehetővé teszi, hogy részben növényi alapanyagokból készült, teljes egészében újrahasznosítható PET-palackban vásárolhassuk meg az új növényi italokat. A PlantBottle™ csomagolás akár 25%-ban növényi alapanyagból készül, ezzel kisebb a környezetre mért terhelése. Az AdeZ italokkal tovább bővült a Coca-Cola Magyarország portfóliója, melynek részeként immár összesen 94 különböző terméket kínál 201 különböző kiszerelésben és 18 méretben.

[1] kivéve a zabitalok

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3114069155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása