CALZEDONIA - Kelly Rohrbach modell mutatja be a 2016-os év sportos fürdőruha divatját
2016. március 21. írta: persica

CALZEDONIA - Kelly Rohrbach modell mutatja be a 2016-os év sportos fürdőruha divatját

Az olasz fürdőruha márka új, sport-ihlette modelljei 2016 nyarának igazi kötelező darabjai. High-tech anyagok, vonalak, amelyek kiemelik és alakítják a test természetes formáját, és különböző stílusok, amelyek tökéletesen illenek a strand sportokhoz.

A fluoreszkáló és tiszta fehér felsők ellenállnak a klórnak és napkrémnek, védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen, biztosítják a kényelmet és a mozgás szabadságát. A fekete fürdőruha fluoreszkáló rózsaszín cipzárat kap, tökéletes viselet a medencében, vagy különleges, praktikus, mégis elbűvölő megjelenés megteremtőjeként!

A crop top bikini, teljesen fekete cipzárjával, "használt" hatású anyagával, bármilyen összeállítást teljesen egyedivé varázsol.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr828510494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása