A CALZEDONIA BEMUTATJA 2016-OS HARISNYA KOLLEKCIÓJÁT, AMELY A GLAM STÍLUS, A FEJLETT TECHNOLÓGIA & STREETWEAR INSPIRÁCIÓJA NYOMÁN SZÜLETETT
2016. március 30. írta: persica

A CALZEDONIA BEMUTATJA 2016-OS HARISNYA KOLLEKCIÓJÁT, AMELY A GLAM STÍLUS, A FEJLETT TECHNOLÓGIA & STREETWEAR INSPIRÁCIÓJA NYOMÁN SZÜLETETT

A harisnyanadrágok és leggingsek már az őszi/téli divatbemutatóknak is főszereplői voltak – ugyanakakor megerősítést nyert az az állítás, mely szerint ezek a darabok, minden nőnek nélkülözhetetlen kellékei a tavaszi/nyári szezonban is.

Calzedonia hatalmas, fiatalos, az utcai stílus által inspirált kollekciója a divat világának legújabb trendjeit tükrözi anélkül, hogy valaha is lemondana a következő generációs fonalak, textúrák és a kőmosás alkalmazásáról.

A klasszikus növényi és geometrikus nyomatok és az időtlen pöttyminta mellett, a szezon harisnyáin megjelennek az új, utcai stílusú motívumok: a maxi csíkok, a makropöttyök, a feliratok, állatnyomatok, fantáziaformák és a tetovált hatás.

A longuette-hatású harisnyák rövidnadrággal és zoknival viselve, játékos, áttetsző hatást teremtve, a tavaszi szezon igazi kötelező darabjai.
Ebben a szezonban a márka ismét vezető szereplőként emelkedik ki, a legsikeresebb termékek kifejlesztőjeként, varrás és alapanyag tekintetében egyaránt.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr798545692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása