2 LÉPÉS! Próbáld ki te is a RIMMEL Super Gel zselés manikűrt!
2016. április 04. írta: persica

2 LÉPÉS! Próbáld ki te is a RIMMEL Super Gel zselés manikűrt!

Imádom a természetes dolgokat, ebből kifolyólag soha nem csináltattam műkörmöket. De szeretem a körmeimen a csodás színeket...Mit tehet egy nő ebben az esetben? Igyekszik a pénztárcájának megfelelő, minőségi lakkot választani. És ha a tökéletes szalon minőséget szeretnéd körmeidnek, akkor a RIMMEL SUPER GEL ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik! Már a színek is csábítóak, én a 033 HAPPILY EVIE AFTER -t választottam.

A felvitelről KÉT LÉPÉSBEN:

Első lépés: Vidd fel két rétegben a ragyogó Super Gel lakkot az ultra-pontos precíziós ecsettel egy-egy húzással, meglátod, milyen sima, csíkmentes felületet kapsz.

Második lépés: folytasd a festést a Super Gel fedőlakk bevetésével – a többit elvégzi a természetes fény. Nem kell órákat várnod, gyorsan megszárad, akár egy hagyományos körömlakk, nem fog buborékosodni vagy megtöredezni.

A körmeid hihetetlenül fényesek és tükörsimák lesznek, a fedőlakk pedig eltünteti a köröm kis hibáit is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr208566244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása