Cara Delevingne, a Rimmel London nagykövete az Öngyilkos osztag premier vetítésén New York-ban
2016. augusztus 04. írta: persica

Cara Delevingne, a Rimmel London nagykövete az Öngyilkos osztag premier vetítésén New York-ban

Glam rock stílusban

 

Az inspiráció:  Romy Soleimani, a celebek hires sminkmestere a bemutató alkalmából olyan sminket készített a színésznő, szupermodell, Rimmel nagykövet számára, mely méltó egy mozi- sztárhoz rock sztárhoz – drámai szemek és hangsúlyos ajkak

Így készült Cara sminkje:

ARC: Kezdésként Romy Rimmel London BB Cream közepes árnyalatát vitte fel az arcra, hogy ezzel kiegyenlítse a bőrtónust, majd a Stay Matte alapozó Sand színt választotta az alapok elkészítéséhez. Cara bőrének ragyogása a Rimmel London Kate Moss Sculpting és Highlighting palettája Golden Sands árnyalatának köszönhető. Innen a legmélyebb színt választotta a kontúrozáshoz, az almácskákra pedig pinket vitt fel a világosításért.

AJKAK: Romy a Rimmel London The Only 1 Lipstick  Call me Crazy rúzzsal színezte az ajkakat 

Szemek és szemöldök: A szemek hangsúlyozására Romy a Rimmel London Exaggerate Auto Eye Definer automata szemceruza Earl Grey és Blackest Black tónusát használta, végig az egész szemhéjon egészen a szem sarkáig, alul pedig finoman elsatírozta a színeket. Feltett egy kis színpadias ezüst csillámot, majd a Rimmel London Scandaleyes  szempilla spirállal hangsúlyozta a pillákat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr658944066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása