GYÓGYÍT A SZÉPSÉG! SEGÍTS TE IS! A SZÉPSÉGDOBOZZAL A CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATOD!!!
2016. szeptember 11. írta: persica

GYÓGYÍT A SZÉPSÉG! SEGÍTS TE IS! A SZÉPSÉGDOBOZZAL A CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATOD!!!

Az Aréna Pláza és az InStyle magazin jótékonysági kezdeményezése a CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNY részére!

Sziasztok, kedves Barackok :)

A Csodalámpa alapítvány neve, tevékenysége a családomban nem cseng ismeretlenül, a kislányom Édesapja Szatmári Attila színművész sokszor Színész kollégáival karöltve megy teljesíteni egy egy kívánságot a gyógyulni akaró gyermekeknek, legyen szó mese felolvasásról, éneklésről... Péntek este az InStyle Magazin jóvoltából az Aréna Plázában került megrendezésre az InStyle Beaty Bár megnyitója, ez alkalomból kerültem ismét kapcsolatba a Csodalámpa alapítvánnyal. Nem volt kérdés számomra, hogy részt veszünk a támogatásban, így Lili kislányommal közösen megvásároltuk az InStyle Beauty Boxot, ezzel is támogatva beteg gyermekek ezreinek a kívánságát.

Az InStyle magazin minden egyes Beauty Box eladása után befolyt teljes összeget az alapítvány részére adományozza, segítve ezzel a gyermekeket és szüleiket.

Jómagam is Édesanya vagyok, megjártunk mi is már Kórházat. Nehéz percek, órák, napok azok, amikor a szülő legféltettebb kincse kórházi kezelésre szorul. Szeretnénk minden gyermeknek és szüleiknek így is a hitüket erősíteni, hogy ha csak egy kívánság is fog teljesülni a mi kettőnk adományából, az a kisgyermek mosolyogni fog, és mi tudjuk, hogy jó helyre került minden forint! Lili & Rita

ADD TOVÁBB, HOGY VAN TOVÁBB!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1511694885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása