Érezted már a természet ölelését a bőrödön? Próbáld ki te is az Avon Nutra Effects testápolókat.
2016. szeptember 19. írta: persica

Érezted már a természet ölelését a bőrödön? Próbáld ki te is az Avon Nutra Effects testápolókat.

AVON Nutra Effects testápoló család

Az AVON testápolási palettája egy új családdal bővül.

A Nutra Effects testápolók különlegessége az olyan természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj. Emellett értékes Omega-3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, így megadják a bőrnek mindazt a gondoskodást, amire annak a mindennapok során szüksége lehet. Gyorsan beszívódó formulájuknak köszönhetően rövid időn belül, akár 48 órán át hidratálják bőrünket. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

A folyamatosan bővülő Nutra Effects termékcsalád jelenleg négy tagból áll, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet:

 

Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló A Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló aktív összetevőkkel és chia maggal varázsolja mennyeien hidratálttá a bőrt, továbbá Omega-3 esszenciális zsírsavakat, illetve bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Szuperkönnyű és gyorsan felszívódó formulája rövid időn belül akár 48 órára hidratálja a bőrt, így segít visszaadni annak bársonyosságát, kellemes tapintását és egészséges megjelenését.

A Nutra Effects Mélytápláló testápoló az értékes mandulaolajnak és aktív összetevőknek köszönhetően segít mélyen táplálni a bőrt, javítani annak állapotát, valamint ellenállhatatlanul puhává és ragyogóvá tenni azt. Emellett Omega-3-at, illetve bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, melyek együtt megadják a száraz, igénybevett bőrnek mindazt, amire szüksége van.

A Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló chia maggal dúsított, gazdag állagú formulájának köszönhetően testre, arcra és kézre egyaránt használható. Gyorsan beszívódik és akár 48 órán át gondoskodik bőrünk hidratáltságáról, anélkül, hogy ragadós utóérzetet hagyna maga után.

A Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló a benne található lenmag- és marulaolajnak köszönhetően a krém valóságos megnyugvást hoz az igazán durva, száraz és feszülő bőrnek. Ezen kívül a testápoló gazdag összetételéhez vitaminok és ásványi anyagok, illetve a bőr számára értékes Omega-3 esszenciális zsírsavak járulnak hozzá, amelyek annak természetes védőrétegét erősítik. A könnyű textúrának köszönhetően gyorsan felszívódik és pillanatok alatt enyhülést és komfortos érzést kölcsönöz, hogy ismét jól érezhessük magunkat a bőrünkben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr111724965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása