Max Factor felfedi titkát: a 2016-os Victoria’s Secret Fashion Show  hivatalos sminkpartnere
2016. október 26. írta: persica

Max Factor felfedi titkát: a 2016-os Victoria’s Secret Fashion Show hivatalos sminkpartnere

Nagyon nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a világhírű Victoria Secret divatbemutató hivatalos sminkpartnere a Max Factor. Napjaink legikonikusabb fehérnemű márkájával történő együttműködéssel történelmet ír a Max Factor márka, minthogy a 2016-os várva várt show sminkjeit a Max Factor készíti.

A több mint 100 éves, a sminkelés tudományához köthető tradícióval a hátunk mögött küldetésünk az, hogy önbizalmat adjunk a nőknek és átváltoztassuk őket úgy, hogy még inkább kihozzák magukból a maximumot.

Victoria’s Secret a Max Factor sminkmester csapatával közösen dolgozza ki azt a tökéletes look-ot, amely természetessé, mégis ragyogóvá és csodálatossá varázsolja a Victoria’s Secret Show-n kifutó modelleket. Ennek egyik legfontosabb eleme a minden tekintetet magára irányító Max Factor False Lash Epic szempillaspirál, a 2016-os Victoria’s Secret fashion show hivatalos szempillaspirálja. A modellek szempillaviselete kiegészül a többi díjnyertes Max Factor sminktermékkel az ikonikus, friss és szexi Victoria’s Secret megjelenés elkészítése érdekében.

Karen Owen, a Max Factor marketing elnöke az alábbiakban kommentálja a bejelentést:

“A Victoria’s Secret divatshow a világ legizgalmasabb, kirobbanó és ikonikus divatpillanata – már nagyon várjuk a show napját. Alig várjuk, hogy bemutassuk a Max Factor szempillaspirál bámulatos legyező hatását a világ leghíresebb Victoria’s Secret modelljein.”

Néhány napja jelentette be a Max Factor márka a legújabb márkanagykövetét, a nemzetközi szupermodellt és Victoria Secret Angyalt, Stella Maxwell-t. Stella, aki 2015 óta tartozik az Angyalok táborához, a 2017-es kampányokban csatlakozik a korábbi Angyalhoz, Candice Swanepoel-hoz a Max Factor családba.

Kövess minket itt:

Instagram: www.instagram.com/maxfactor/

Instagram: www.instagram.com/maxfactorhungary/

Facebook: www.facebook.com/MaxFactorHungary

Kövesd Victoria’s Secret-et itt:

Instagram: www.instagram.com/victoriassecret/

Twitter: www.twitter.com/VictoriasSecret

Facebook: www.facebook.com/victoriassecret/

Kövesd Candice Swanepoel-t itt: www.instagram.com/angelcandices/ vagy Snapchat-en @candyswan

Kövesd Stella Maxwell-t itt: www.instagram.com/stellamaxwell

A Max Factorról

A világ egyik úttörő kozmetikai cégét, Max Factort a XX. század elején alapította a lengyel származású sminkmester, Mr. Max Factor. Nevéhez fűződik a színharmónia elvének és az arcdiagnosztikának a megalkotása, amely szermélyre szabott sminktanácsadást tesz lehetővé a bőr tónus, arcforma és hajszín ismeretében. Akadémiai díjat nyert technikái, innovatív termékei, hollywoodi sztárkliensek mellett Mr. Max Factor filozófiájának középpontjában az a gondolat állt, miszerint minden nő ragyoghat, ha a megfelelő eszközök és sminkmesteri szaktudás birtokába kerül.

Manapság Max Factor a mesterek kozmetikuma. Mr. Max Factor hagyományát továbbörökítve a sminkmesterek közösségét a világ legbefolyásosabb sminkmestere, és egyben a Max Factor kreatív igazgatója. Pat McGrath vezeti. A márka modern, ragyogó és innovatív sminktermékeket készít, amely a megfelelő sminkmesteri szaktudással az átalakulás eszközeként szolgál minden nő számára, lehetővé téve számukra, hogy megalkossák a mindennapi csodálatos megjelenésüket.

A Victoria’s Secret divatshow-ról: About The Victoria’s Secret Fashion Show

A Victoria’s Secret Fashion Show a világ legnagyobb fenoménjává vált, amelyet a világ több mint 180 országában követnek. 1995-ös, New York-I debütálása óta a divatshow otthona volt már számos világváros, mint Cannes, Los Angeles, Miami és London. A Victoria’s Secret Fashion Show készítői mögött a Done+Dusted, Inc. áll, executive producerei Edward G. Razek, Monica Mitro, Ian Stewart and Hamish Hamilton és Hamish Hamilton rendezi.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9711841667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása