VALAMI CSODA A MISS SPORTY "SMOOTH & METAL" jelzőkkel ihletett rúzs és körömlakk kollekciója
2016. október 26. írta: persica

VALAMI CSODA A MISS SPORTY "SMOOTH & METAL" jelzőkkel ihletett rúzs és körömlakk kollekciója

A Te személyes smink hőseid!

BANG! Ünnepeljük együtt a minden csajban ott rejtőző szupernőt! Megérkezett a Miss Sporty új kollekciója – ami segít felszabadítani a bennünk rejtőző szupererőt és megannyi sziporkázó csillogást hoz túlvilági színeivel életünkbe: a tökéletes kombináció, ha szakítani akarsz a szokványos kinézettel. Ez a hihetetlen szupererő nem ér véget a színek kavalkádjánál…ez a merész kettős úgy ápolja ajkaid, mint semmi más és körmeid úgy tündökölnek vele, mint az értékes fémbevonat. De most komolyan, kinek kell egy szuperhős, ha neked a sminkedben rejlik az ereje?!

Ezek a fantasztikusan vidám termékek azért születtek, hogy kiragadjanak az uncsi mindennapokból és a fellegekbe röpítsenek. Bemutatjuk az új csoda kollekciót – nagyon különleges rúzsok és körömlakkok sorát, mely mindent megváltoztat. 

POW! Na most készülj valami speckóra...

WONDER SMOOTH ajakrúzs

Bemutatjuk az első rúzsodat, melyben egy superman ereje rejtőzik! Felejts el mindent, amit eddig a rúzsokról tudni véltél, mert ez TELJESEN más! Ráadásul igen kellemes módon.  A Wonder Smooth ajakrúzs megérkezett és csodás ápoló ereje segít ajkaidnak, hogy tökéletes kondiban legyenek. Jojoba mag olajat és selyemport tartalmaz – ajkaid megmenekültek a kicserepedéstől, szinte fürdenek a kényeztető finomságokban.

És ez még nem minden! A Wonder Smooth ajakrúzs megóv téged a “tessék-lássék” színektől. Ezek aztán nem szokványos kis rúzsocskák, hanem SZUPER GAZDAG SZÍNEK – eldobod az agyad, ha meglátod! Amire még számíthatsz: TARTÓS és FÉNYES akár 6 órán át! Eszedbe sem fog jutni, hogy át kellene húzni ajkaid, olyan tökéletes marad. Wonder Smooth rúzs: a mi kis szuper hősünk!

Minden árnyalata fantasztikus színnel, kényeztetéssel tölti meg napjaid. Tiéd a választás!

WONDER METAL körömlakk

De ne aggódj, az új kollekcióval nem csak az ajkaid menekültek meg a mindennapok egyhangúságától! Mentsd meg körmeid is a szokványos lakkoktól, díszítsd őket a SZUPERHŐS színekkel. A WONDER METAL lakkok nem csak egyszerű színeket jelentenek. A SZUPER METÁL lakkok TÜKÖRFÉNYES MEGJELENÉST és csodálatos érzést adnak körmeidnek. Távoli csillagrendszerek ragyogását és különleges színeit hozzák el számodra, megjelenésed velük új színtre lép. Szuper dögös, szuper fényes, szuper csini!

Burkold körmeid szuper fényességbe…és ennyi! Körmeidre már soha nem lehet azt mondani, hogy “szokványosak”

MELYIK LESZ A TE HŐSÖD? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1911841933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása