Az Intimissimi és Palvin Barbara életre keltette az ünnep és a csábító elegancia varázslatát!
2016. december 14. írta: persica

Az Intimissimi és Palvin Barbara életre keltette az ünnep és a csábító elegancia varázslatát!

Az Intimissimi életre keltette az ünnep és a csábító elegancia varázslatát a márka egyik legkedvesebb barátja, Palvin Barbara társaságában

A kifinomult érzékiség első számú életre keltője, az Intimissimi, november 24-én este, Fashion Streeti üzletében, exkluzív karácsonyi kollekció bemutató eseménye keretében megnyitotta az ünnepi szezont, a márka egyik legkedvesebb barátja, Palvin Barbara társaságában.

Elsőkként a magyar divatsajtó képviselői érkeztek meg az elegáns, karácsonyi hangulatot árasztó helyszínre, hogy megcsodálják a tél romantikáját és a szofisztikált csábítást megtestesítő, új kollekciót, valamint együtt ünnepeljenek a nemzetközi szupermodellel.

Barbara az eseményre egyik kedvenc Intimissimi darabját, a téli kollekció fekete és sötét éjkék fényű csipkéből és tüllből készült Precious Light Elena Balconette melltartóját választotta, amely - a legfrissebb trendnek megfelelően – csak félig párnázott, valamint különleges, fél-kosaras kialakítással és a mélyen dekoltált ruhákat új életre keltő, elegáns, elülső pánttal rendelkezik. A kifinomult, elbűvölő szépségű fehérnemű tündöklő kölcsönhatásba került a sztár által viselt, légies, bézs-fekete selyem blúzzal is, amely klasszikus eleganciájú, fekete bársony nadrággal párosult.

Az este egyik legemlékezetesebb pillanata akkor érkezett el, amikor Palvin Barbara egyetlen varázslatos érintése nyomán fénybe borult az Intimissimi karácsonyfája.
Az élménynek a márka és Palvin Barbara rajongói is részeseivé váltak – a vörös szőnyeg mellett összegyűlt, hatalmas közönség tagjai izgatottan vártak a találkozásra kedvenc sztárjukkal, aki szeretettel fogadta őket az Intimissimi üzletében és még egy közös fotóval is megörökíthették ezt a különleges pillanatot.

Az Intimissimi jóvoltából az ünnep, a sikk és a nőiesség minden szépsége és ragyogása találkozhatott egyetlen felejthetetlen téli estén.

/Fotó:saját/        

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3312048445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása