A Max Factor bemutatja az ÚJ Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselét
2017. február 26. írta: persica

A Max Factor bemutatja az ÚJ Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselét

Az átlátszó zselé formálja és hangsúlyozza a tökéletesen ápolt szemöldököt

A Max Factor bemutatja az ÚJ Max Factor Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselét. Ez egy átlátszó zselé, amivel rendezheti és fixálhatja a szemöldök szálakat, amely a titka a tökéletes,  szemöldök hangsúlyos sminknek. Egy olyan csavart kefét tartalmaz, amivel lehetőségünk van az egész szemöldök precíz formázására.

 

Mint a kompromisszumot nem ismerő kozmetikumok kollekciójának a része, az ÚJ Max Factor Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselé lehetőséget biztosít a nőknek, hogy egy lépésben tegyenek szert hangsúlyos és formázott szemöldökre. Az ápolt, tökéletesre formázott szemöldök a sminknek keretet biztosít, a természetes összhatás pedig hozzájárul a nő magabiztosságához. Az átlátszó formula minden szemöldök színhez passzol, száradást követően észrevétlenül helyén tartja a szemöldökszálakat.

A kifutókon egyre nagyobb a hangsúlyt kapnak a szemöldökök. Amikor napjainkban a szelfik határozzák meg a közösségi médiát, akkor a nőknek tudniuk kell, hogy egy tökéletesen ápolt szemöldök fel fog tűnni a követőknek. Szóval annak érdekében, hogy a szemöldökök mindig szelfi-készek legyenek, Max Factor készített egy hihetetlenül természetes, de nagyon hatásos formázó terméket, amely kifejezetten a szemöldökökre lett tervezve, ezzel biztosítva, hogy a szemeid mindig gyönyörű keretbe legyenek foglalva.

 

Termék innováció:

Az új formula technológiája olyan waxokból készült, amelyek minden egyes szálat lefednek, csakúgy mint egy spirál – csak szín nélkül. Szóval ezzel a szemöldökfésű kombinációval a szálak átfésülhetőek lesznek, annak érdekében, hogy elkészíthessük a kívánt a formát a szemöldökünk természetes megjelenéséért. Az eredmény az, hogy szemöldökök formázottak lesznek és a helyükön maradnak egy ápolt szemöldök látványáért. A formula minden szemöldök színhez passzol és nem hagy nyomot a felvitel után.

 

Szemöldök egy lépésben: Szegd meg a szabályokat az ÚJ Max Factor Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselével

Ki mondta, hogy nem lehet tökéletesen ápolt szemöldököd egy lépésben? A nők gyakran érzik azt, hogy számos lépés elengedhetetlen a vágyott szemöldök megalkotásához, ezért keféket, ceruzákat, porokat és géleket használnak, hogy elérjék a megfelelő szemöldök formát. Max Factor egy átlátszó formázó gélt tervezett a szemöldök formázáshoz és fixálásához, hogy a tökéletesen ápolt szemöldök elérhető legyen egy lépésben. Az ÚJ Max Factor Natural Brow Styler szemöldökfixáló zselé segítségével egy termékkel lehetővé válik a hibátlan szemöldök elkészítése.

 

Alkotás a smink művészetén keresztül

A szemöldök formázási stílusokban trendvezető sminkmesterek által inspirálva a Max Factor megalkotta azt a terméket, amellyel egy lépésben elkészíthető a tökéletes szemöldök.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5812295869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása