LÉGY A GÖNDÖRSÉG RABJA! Szegd meg a szabályokat az ÚJ Max Factor 2000 Calorie Curl Addict szempillaspirállal
2017. február 26. írta: persica

LÉGY A GÖNDÖRSÉG RABJA! Szegd meg a szabályokat az ÚJ Max Factor 2000 Calorie Curl Addict szempillaspirállal

“Légy a göndörség rabja, ahogy én is!” Stella Maxwell, Új Max Factor Nagykövet

 

“Szerintem minden lány szereti a szuper erős göndör pillákat; egyszerűen nyitottabbá teszi a tekintetet. Ez egy könnyű spirál, ami hatalmas volument ad, valamint valóban göndörré teszi a pillákat. A keféje ívelt, ami jól illeszkedik a szempillatőhöz és nagyon könnyű használni. Alapvetően nincs szükséged szempillagöndörítőre, ha ezt a terméket használod!” Stella Maxwell, Max Factor Nagykövet

 

Ma a nők minden vágyott szempilla-előnyre szert tehetnek a Max Factor 2000 Calorie Curl Addict szempillaspirállal: élénk göndörséget anélkül, hogy veszélyeztetné a rendkívüli dúsítást, mindezt egy termékben. A hagyományos sminkelés szabályait megtörve, ez egy szempillagöndörítő és spirál kombinációja, amivel élénk göndörséget és botrányosan dús pillákat lehet elérni minden egyes felvitellel… Nincs szükség szempillagöndörítőre.

 

A Max Factor sminkmestereinek széles hálózata a központi szerepet játszik a Max Factor termékek innovációjában. A sminkmesterekből álló csapattal dolgozva, Max Factor úgy találta, hogy a nők gyakran több lépést és technikát használnak, hogy elérjék a göndör és dús hatást. Miközben némelyikük a szempillagöndörítő használatával kísérletezik, mások több rétegben viszik fel a felső és az alsó pillákra a rétegeket. Mindkét technika bonyolult, időigényes és nehéz elérni a kívánt hatást a pilláknál. A Max Factor sminkmesterei inspirálták Max Factort, hogy megalkosson egy göndörítő szempillaspirált sűrű sörtékkel, amely elér és befed minden egyes pillát. A görbített kefe közvetlenül éri el a pilla tövét, ezzel tökéletes ívet adva a tövektől a pilla végekig. A formula növeli és sötétíti a szempillákat, anélkül, hogy elnehezítené azokat, így a göndörség íve határozottan megmarad.

 

Szüksége van egy olyan szempillaspirálra, ami göndör pillákat eredményez, befedve azokat, de még ennél is fontosabb, hogy megtartsa a göndörséget? Max Factor bemutatja az ÚJ Max Factor 2000 Calorie Curl Addict szempillaspirált – egy szempillaspirált, amely garantálja a göndör és dús hatást kompromisszumok nélkül.

 

“A szempillagöndörítő ma már a múlté. Ezzel az ÚJ Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Szempillaspirállal, a nők elérhetnek mindent: volumen és göndörség egy termékben. A kefe és a formula párosa határozottan adja minden átlag nő kezébe a smink művészetét, biztosítva ezzel az építhető göndörséget és volument a tökéletes végeredményhez.” - Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi sminkmestere

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6712295859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása