Oh My Gloss! Oil Tint
2017. március 09. írta: persica

Oh My Gloss! Oil Tint

A RIMMEL nagykövete, Rita Ora ajánlásával

Most valami olyat mutatunk, ami alapjaiban változtatja meg az ajakfényekről való ismereteid! A Rimmel London bemutatja az új Oh My Gloss! Oil Tint-et,  melynek innovatív formulája nemes olajokba zárva tartalmazza a mélytüzű pigmenteket.  Élvezd a hidratált ajkak csillogását frissítő ultra-ragyogó, olajat tartalmazó, de mégsem olajos érzésű, tiszta színekben. Ragyog…de nem úgy ahogy eddig tudtad!

 

A színezett ajakolaj a száraz, fakó ajkak elleni titkos fegyvered lehet. Az ultra-könnyű, nem ragacsos, nem kiszáradó textúra az egyedi frissesség és áttetsző árnyalatok kényelmét hordozza magában. Az ajak-ölelő formulában a  kókusz, gránátalma, abesszín olaj és fehérretek mag olaj – együtt a formula 20%-át teszik ki  -  harmonikus kölcsönhatása segít az ajkak érzékeny, finom bőrének hidratálásában, ápolásában.

 

Az innovatív, színezett olaj formula tiszta pigmenteket visz az ajkakra, így a végeredmény nedvesen fénylő, ragyogó összhatás.  A színezett pigmentek egységesen oszlanak el a magas olaj tartalomban, így  szépen, egységesen fednek. A formulában található  polymerek fokozzák a vakítóan ragyogó végeredményt.  Biggyeszd csak ajkaid, ellenállhatatlan leszel!

 

Imádni fogod a magas fényű árnyalatokat, amelyek elképesztően jól néznek ki ajkaidon. Fedezd fel a fényes pinkeket: baby-lush Smart Pink #100 és a magenta-tónusú Modern Pinket #300. Kreálj lenyűgöző vonzerőt a Pop Poppy #500-al, az ínycsiklandozóan figyelemfelkeltő vörössel, vagy adj egy leheletnyi  világos színt Contemporary Coral  #400, vibráló korall árnyalattal. Minden árnyalat ápolja az ajkakat és extra szexi csillogó hatást ad.

Rita Ora a nedves, vizes bőrrel tűnik fel a lehengerlő nyomtatott kampányban. Ajkai csillognak, bőrén vízcseppek ragyognak, “mint aki éppen most jött ki a zuhany alól” frizurával. A Rimmel  nagykövet megjelenése annyira szuper-érzéki!  Csábító ajkai a  Pop Poppy #500 árnyalatban tündökölnek, olyan fényes és szexi,  amelyet nem lehet nem észre venni

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8012325699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása