Öltözz fel tetőtől talpig saját készítésű ruhába és papucsba az YLKA workshopjain!
2017. július 14. írta: persica

Öltözz fel tetőtől talpig saját készítésű ruhába és papucsba az YLKA workshopjain!

Igazi kánikulai, lezser, kámzsanyakú tunikát készíthetsz saját méretedre Szabó Gabival, a zagabo tervezőjével. Exkluzív, 3 fős foglalkozáson veheted végig Gabival a méretvétel praktikáit, a szabásmintakészítés alapjait és a szabás apró trükkjeit. A tunikát végül Gabi állítja össze számodra, így varrási tudás nem szükséges a részvételhez. A tunikát a képen látható színben és egy sötétebb árnyalatban is elkészítheted.
Tunika workshop ára: 19 500 Ft
Létszám: max. 3 fő

A részvételi díjat a helyszínen, készpénzben tudod befizetni.  

 

 

 

Először készíthetsz bőr papucsot a Ducsai.Leather.Goods műhelyében. Ha idén nem sikerült megtalálnod a tökéletes nyári cipőt, vagy szívesen mesélnéd az érdeklődőknek, hogy te magad készítetted a papucsodat, itt a remek alkalom.
Judit segítségével, 3 stílusban és 3 színvariációban tudod elkészíteni nyári ruhatárad alap kellékét, a saját méretedre. Elsőre talán nagy feladatnak tűnhet, de ne ijedj meg, profi csapat segít majd, hogy tökéletes lábbelivel és egy kellemes élménnyel távozhass.  
Workshop ára: 19 500 Ft, mely tartalmaz minden eszközt és alapanyagot.
Létszám: max.3 fő/turnus

A részvételi díjat a helyszínen, készpénzben tudod befizetni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7012664453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása