Megnyította kapuit Budapesten, a Marina Rinaldi Divatház!
2017. szeptember 09. írta: persica

Megnyította kapuit Budapesten, a Marina Rinaldi Divatház!

 

A vállalatot 1951-ben Achille Maramotti alapította meg Észak-Olaszország középső részén található Reggio Emiliában , aki családja korábbi generációinak tehetségét folytatva működtetett szabászatot, ahol sikeresen alkalmazta a nagyüzemi gyártást. Mióta a Max Mara Csoport megalkotta a női kollekciót, ami az észak-olasz visszafogott eleganciával egyenlő, előtérbe került a valódi nőiesség, s vele együtt a luxus textíliák fogalma is.

1980-ban a Max Mara Csoport piacra dobta legújabb márkáját, a Marina Rinaldit, ezzel fémjelezve egy új vonalat, melyet a márka képviselni kíván: elegáns szabászat és egyedülállóan széles méret kínálat.

Marina Rinaldi a tervezés során a telt idomú nőket tartotta szem előtt, azért, hogy olyan termékeket kínálhasson, melyet bárki elvárhat a Max Mara csoport testvérvállalatától; így valósulhattak meg a későbbi kollekciók, melynek kabátok, nappali és esti viseletek egyaránt részei.

Tökéletes szabásvonalak, a gyönyörű, új textíliák folyamatos felkutatása,és az ösztönös olasz érzék ahhoz, hogyan kell a ruhákat és a kiegészítőket divatosan viselni teszik a Marina Rinaldit különlegessé az egész világon.

 

Kollekciók: A különböző kollekciók összehangolják a mai nők hangulatát, igényeit, vágyait és sokszínű életstílusát is.

Legyen szó hétköznapi viseletről, szabadidős tevékenységről, utazásról, vagy akár egy különleges eseményről, a Marina Rinaldi tervezőinek szemében, ez mind egyforma fontosságú alkalom. Minden kollekciónak megvan a sajátos tónusa és kisugárzása, mindegyik a divat fejlődését, változását tükrözi, amely mögött természetesen meghúzódik a szakértők ismerete mind a hagyományokat, mind a női formákat tekintve.

határtalan elegencia: A divatház legtekintélyesebb kollekciója a “határtalan elegancia reggeltől-estig”, olyan  kifinomult ruhadarabokat tartalmaz mint: letisztult szabású, elegáns ruha, a márka nevével fémjelzett luxus kabát, finom bőrből készült cipőkkel, táskákkal, kesztyűkkel kiegészítve. A kollekció folyamatosan követi a női divatot, bemutatja a legújabb trendeket, melyeket magas színtű szabászattal kombinál.

Szabadidős kollekció: Ez a kollekció a Föld harmonikus elemeire épül, melynek darabjait a nők bárhol szívesen viselnek, hiszen egyszerre érezhetik magukat ellenállhatatlanul nőiesnek, és átélhetik  a teljes kényelmet.

Tollkabát: A tollkabát a lenyűgöző kabátok és dzsekik legújabb generációja, melyek a legmelegebb és legpuhább szibériai libatollal vannak megtöltve. Egy-egy darab kellemesen könnyű viselet lehet a hidegebb tavaszi napokon/estéken, ugyanakkor különösen meleg öltözékként szolgálhat a hosszú téli hónapokban.

Sportos kollekció: A Marina Rinaldi legfiatalabb kollekciója ugyanolyan jó választás hosszú városi séták alkalmával, mint a város zajától elmenekülve egy csendes strandon, vagy akár a hétköznapokon, munkahelyi viseletként is. Vidámság, lazaság és természetesség jellemzi a kollekciót, mely tökéletes megjelenést biztosít viselőjének egy nagy adag energiával, humorral és optimizmussal.

Farmer kollekció: A Marina Rinaldi farmer kollekciója a különböző fazonok széles választékát kínálja, kimondottan a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek igényeire szabva. A kollekció darabjai közé tartoznak a Leggingsek, Wonder, Original Slim, Low Waist Slim, Low Waist és Super Slim darabok. A Marina Rináldi kínálatában garantált, hogy minden nő megtalálja az alakjához tökéletesen passzoló, mindig viselhető, időtálló farmert.

ÜZLETEK VILÁGSZERTE: A Marina Rinaldi kollekció darabjai 200 kizárólagos márkaboltban és több, mint 700 viszonteladói boltban kaphatók világszerte.

Az exklúzív Marina Rinaldi üzletek elsősorban a fővárosokban, fontosabb központokban, luxus divatáruházakban vannak jelen: London - Albemarle Street, Milánó - Corso Vittorio Emanuele, Róma - Via Borgognona, Párizs - Paris Rue Royale, Rue du Four és Avenue Victor Hugo, Los Angeles - Beverly Hills.

Nagyvárosok, ahol még megtalálhatóak a márka üzletei: Amsterdam, Athén, Barcelona, Baku, Berlin, Brüsszel, Genf, Helsinki, Peking, Kairó, Dubai, Isztambul, Madrid, Moszkva, Hong Kong, Kuvaitváros, Mexikóváros, New York, Sao Paolo, Sydney, Tokio, Toronto.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8712817970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása