Exkluzív őszi illatújdonságok a Marionnaud Parfümériákban.
2017. október 16. írta: persica

Exkluzív őszi illatújdonságok a Marionnaud Parfümériákban.

Az újdonságok közt találunk igazi "dögös" illatokat, tinis, sportos parfümöket és a természet ihlette illat kompozíciót is.

 

Agent Provocateur parfümök. A márkát az ismert tervezőnő, Vivienne Westwood fia, Joseph Corré és Serena Rees alapította 1994-ben.  Joseph stílusa lázadó, kreatív és merész, ami által az Agent Provocateur kiemelkedik a többi rivális márka közül.  A nevéhez hűen a márka fő célja, hogy szakítson a brit prüdériával. Reklámjaik provokatívsága sokakat megbotránkoztatott az elmúlt években, ám talán éppen emiatt szerepel számtalan sztár örömmel kampányaikban, mint például Kylie Minogue, Kate Moss és Paris Hilton is.  

 

A CLEAN célja olyan illatok megalkotása, amelyek nosztalgikus érzéseket ébresztenek fel az emberekben. Illataikkal szeretnének jelen lenni az emberek meghatározó pillanatainál. Magas minőségű termékek, amelyek intuitívak, ugyanakkor egyszerűek. A termékek gyengédek az emberek bőréhez, táplálóak, hipoallergének. Mentesek durva, irritáló összetevőktől, nem tartalmaznak szulfátokat, parabéneket, alumíniumot, propilénglikolt, ásványi olajat, mesterségek színezékeket , triklozánt és zsírkövet.  

Clean Air: Fejillatok: olasz bergamot, citrom, fekete ribizke. Szívillat: kókuszrost, frézia, rózsa. Alapillat: pézsma, tonka, napvirág.  

A márkáról: A márka a dél-kaliforniai laza életstílus megtestesítője. Gyönyörű strandokból, a ragyogó égből és a napsütésből inspirálódott A célközönsége a 16 éves tinédzser fiúk és lányok. A Hollister-tinik szabadlelkűek és vidámak, minden új nap elé izgatottan néznek, egy végtelen nyárról álmodnak.  

Hollister Wave for her. Fejillatok: csillaggyümölcs, feketeribizke, birsalma. Szívillatok: orchidea, hibiszkusz, mákvirág. Alapillatok: nap, szantálfa, borostyán.

Hollister Wave for him 2. Fejillatok: levegő, fehérbors, bergamot. Szívillatok: levendulavíz, zsálya, muskátli. Alapillatok: szantálfa, pézsma, hasított fa.

A parfüm újdonságok megvásárolhatóak a MARIONNAUD PARFÜMÉRIÁKBAN.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4212992690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása