Az Intimissimi a Tezenis és a Calzedonia:
2017. október 26. írta: persica

Az Intimissimi a Tezenis és a Calzedonia:

A VÖRÖS ÉS A FEKETE ÁRNYALATAIVAL KÍVÁN BOLDOG KARÁCSONYT

Az Intimissimi többek között a „Romantic Christmas”, a „Christmas In Love”, a „Sensual Christmas”, valamint a „Floral Flock” családok gyönyörű termékeivel ünnepli az idei karácsonyt: a márka exkluzív, jellegzetes stílusában, csipkében és selyemben tündökölve képzeli el a nőket. A kifinomult darabok egytől egyig a valódi nőiességet sugározzák letisztult formában. 

Az Intimissimi 2017-es karácsonyi fehérnemű-kollekciója az abszolút vörös előtt tiszteleg, de az örökérvényű fekete és a klasszikus elemek is főszerepet kapnak a csábító eleganciájú kollekcióban, háló-részletekkel, csillogó csipkével és szexi pántokkal kiegészítve. 

A bralette-től a klasszikus kombinéig a nőiesség minden stílusban képviselteti magát az Intimissimi karácsonyi kollekciójában, így a márkának köszönhetően az idei szezonban is változatosan ünnepelhetjük a nők elbűvölő szépségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1113086686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása