A szezon legstílusosabb cipői, amikről kár lenne lemaradni!
2017. október 30. írta: persica

A szezon legstílusosabb cipői, amikről kár lenne lemaradni!

Shoe Bazaar

Ahogyan a ruháknál, úgy a cipőknél is megfigyelhető az erőteljes stílusváltás: a finom anyagok háttérbe szorulnak, helyet kap a praktikum és a kényelem. De nem akárhogyan! Ebben az időszakban feldobjuk a cipőinket valami különlegessel, legyen az egy dísz, egy masni, vagy egy vidám szín. Válogass te is a Shoe Bazaar kínálatából!  

Vagány darabok a mindennapokra! Az őszi/téli divattrendben időről-időre megjelennek a western hatású darabok, és természetesen a cipődivat is követi ezt a vonalat. A Shoe Bazaar kínálatában a rojtos megoldások, vagy épp a western csizma sarok idén is megtalálható, ahogy találkozhatunk lovaglócsizmára emlékeztető modellel is. Elhagyhatatlan a velúr, vagy a bokán átfutó, duplán tekert cipőfűző. Megjelennek a földszínek, és kedvencünk lehet a szőrme, ami nem csak stílusos, de a téli hidegben jó szolgálatot is tesz: biztosan nem fog fázni a lábunk ezekben a bélelt bakancsokban! Alapszínek a fekete, a barna, a konyak, de bátran vegyünk fel egy krémszínűt, egy szürkét, ahogy az ősz kedvenc színét, a bordót is!

A www.shoebazaar.eu webshopban a lengyel VICES márka elegáns és megbízható cipőit vásárolhatjuk meg, amelyek magas minőséget képviselnek, megfizethető áron. A legújabb divatirányzatok szerint kialakított modellekkel divatosak lehetünk. A kifinomultság, az elegancia, az ötletes megoldások, a legújabb trendek jellemzik a márkát.

FB oldal: www.facebook.com/shoebazaar.eu  

Webshop: https://shoebazaar.eu/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5713117686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása