WE ARE THE ANSWEAR.
2017. november 20. írta: persica

WE ARE THE ANSWEAR.

Az Answear nemzetközi divat webáruház legújabb kampánya a We Are The Answear! kreatív játékra hívja követőit, vásárlóit. Egyre többen csatlakoztak a kihíváshoz.

Már a legnagyobb nemzetközi és hazai bloggerek is részt vesznek az Answear divat kihívásán, melynek lényege, hogy a divattal kapcsolatos kreatív élethelyzetről készítsünk egy fotót vagy egy rövid videót. 

Az év divatbloggere Fiftypairsofshoes, Nagy Vivi videót és fotókat is készített a témában, ahol csodás szetteket mutatott  be több verzióban. Beautyjunkie bloggere, Pekár Magdi egy trendi kendővel  inspirálta követőit, pontosan prezentálva,  hányféle stílusban viselhető egy jól megválasztott, minőségi kiegészítő. Szilvaglam fashion youtuber vicces videót forgat a témában.  

Többen instagram posztokkal mutatták meg, hogy értik és szeretik a divatot és a mindennapjaikban fontos szerepet játszik a trend. Az Answear játékán értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra. A challenge játék főnyereménye egy legendás Fiat 500 személygépkocsi, továbbá kiosztásra kerül összesen 18 ajándékkártya. Emellett a játék minden résztvevője 7500 Ft értékű pontot kap az Answear.Club fiókjára. A játék december 31-ig tart. 

Részletek: https://challenge.answear.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6313327469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása