Így szépülhetünk meg az alvás során
2018. január 22. írta: persica

Így szépülhetünk meg az alvás során

A téli időszakban még fontosabb a megfelelő hatóanyagok kiválasztása – a Rossmann termékajánlója

Bár a téli időszakban bőrünk krémigénye megnő, tévhit, hogy a bőrtípusunknak és az évszaknak megfelelő készítményekkel már mindent megtettünk a fiatalos, üde megjelenésért. Az igazi csodák ugyanis éjszaka történnek a bőrünkkel: az alvásidőben amellett, hogy a testünk pihen,  bőrünk is regenerálódik, újjáépül, ezáltal az anyagcseréje aktívabb lesz, mint nappal.  Az aktívabb anyagcsere révén pedig arcbőrünk a krémekben lévő hatóanyagokat jóval hatákonyabban tudja felhasználni, mint passzív állapotában. Az éjszakai kozmetikumok éppen ezért összetevőkben gazdagabbak, testesebbek, nehezebb állagúak, illetve ideális esetben antioxidánsokat és a bőr saját kollagéntermelését fokozó sejtregulátorokat is tartalmazzanak. Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász-kozmetológus segítségével bemutatjuk azokat a hatóanyagokat, amelyek egyik évszakban sem nélkülözhetnek a szépítő alvás alatt.

Milyen hatóanyagú termékeket válasszunk?

Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász-kozmetológus véleménye szerint „az egyik leghatékonyabb anti-aging hatóanyag a retinol, ami egy A-vitamin származék. Csökkenti a ráncokat, fokozza a felszíni sejtmegújulást, stimulálja a kollagénrost szintézist, halványítja a pigmentfoltokat, illetve csökkenti a faggyútermelést, így a pattanásos bőrtüneteket is javítja. Az éjszakai krémek, a nyugtató, bőrtápláló maszkok felvitele előtt azonban nagyon fontos a smink és a napi szennyeződések alapos eltávolítása.”

Alterra Anti Age éjszakai krém

Az Alterra éjszakai krémet kifejezetten az érett bőrre fejlesztették ki. Ginkgolevél és zöldtea kivonattal véd a szabadgyökök és az idő előtti öregedéssel szemben. Természetes Q10 és E-vitamin hatóanyagai segítik a bőr regenerálódását, a bambusz és orchidea kivonattal pedig finomítja, sugárzóvá varázsolja. A birsalmamag és homoktövis olajának köszönhetően a készítmény gyulladáscsökkentő hatású, karitévaj tartalma pedig lágyan ápolja a bőrt. A termék lágy vanília illatú, szintetikus színezőt és illatanyagokat, illetve tartósítószert nem tartalmaz. 

Alterra Éjszakai Krém Aloe Verával

Ezt az éjszakai krémet aloe vera kivonatával kimondottan a száraz és érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Értékes jojoba olaj, olíva olaj és shea vaj tartalma ápolja, az éjszaka folyamán pedig helyreállítja a száraz, érzékeny bőr egyensúlyát. Ellenőrzött biológiai termesztésből. 

Alterra Hydro éjszakai krém szőlő és fehértea kivonattal

Az Alterra éjszakai krém kifejezetten a nedvességhiányos bőrre lett kifejlesztve, amely már az első ráncok megjelenésétől alkalmazható. A hidratáló hatású hialuronsav és a Pentavitin az éjszaka folyamán regenerálják a bőrt, a fehér tea kivonatával együtt pedig a bőröregedés első jelei ellen is véd. Ezen felül értékes olívaolaj és szölőkivonat tartalma bársonyosan széppé varázsolja bőrt. Ellenőrzött biológiai termesztésből.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3213595049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása