Megérkezett a Physicians Formula hypoallergén sminkmárka Magyarországra!
2018. január 28. írta: persica

Megérkezett a Physicians Formula hypoallergén sminkmárka Magyarországra!

PHYSICIANS FORMULA - Szépülj egészségesen!

Megérkezett ez a szuper sminkmárka, ami nemzetközileg már óriási sikereseket könyvelhet el magának.

A márka azokat a nőket célozza meg, akik érzékenyek a mesterséges összetevőkre, valamint fontos számukra bőrük egészsége, az általuk használt sminktermékek válogatott összetevője, ezért hipoallergén sminkterméket választanak.

A márkát 1937-ben alkotta meg Dr. Frank Crandall allergológus, felesége számára, akinek érzékenyebb volt arcbőre. Erre a problémára fejlesztette ki Dr. Frank a természetes összetevőkből álló sminkmárkát.

A Physicians Formula nem tartalmaz: Illatanyagot, kőolaj származékot, vagy egyéb ismert bőrirritáló anyagot. Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, állatkísérlet-mentes és klinikailag tesztelt.

Allergológusok, bőrgyógyászok, szemészek, és plasztikai sebészek ajánlásával és folyamatos vizsgálatával készülnek a termékek.

A Physicians Formula a kijelölt 171 dm Magyarország üzletben kapható, 42 különböző, szebbnél- szebb trendi termékkel.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1013610403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása