Új Ford EcoSport megérkezett Magyarországra: tovább javított minőség, technológia és kényelem
2018. február 23. írta: persica

Új Ford EcoSport megérkezett Magyarországra: tovább javított minőség, technológia és kényelem

Dobó Kata a hegyre költözött és városi terepjáróra váltott

A gyönyörű színésznő több mint 10 éven át Ford Fiestát vezetett, eddig a praktikus kisautóval szelte a városi utakat. Azonban a folyamatos vidéki ingázás miatt jól jön az új Ford EcoSport robusztusabb felépítése.

A dinamikusabb, keményebb kisugárzású, mégis kifinomultabb külsővel megjelenő új EcoSport egyből belopja magát minden női vásárló szívébe. Ez a modell még karakteresebb stílust, még több kényelmet, sokoldalúságot és választási lehetőséget kínál – mindezt egy SUV funkcionalitásával és egy városi kisautó praktikumával ötvözi. 

"Nemrégiben felköltöztünk a budapesti Hegyvidékre, és a meredek utak néha bizony megkívánják azt a terepjárós magabiztosságot, amit az EcoSport nyújt, hogy biztonságban hazaérjek egy hosszú, akár 14 órás forgatási napról is. Mivel Szofit is én hordom oviba ezért különösen fontos, hogy a lehető legbiztonságosabb járművel utazzunk, a Ford EcoSportnál pedig keresve sem találhattam volna jobb megoldást. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy SUV-hoz méltóan magasabba ülök, jobban rálátok a forgalomra, ami extra biztonságérzetet ad" - mesélte Dobó Kata. 

A színésznő a SUV funkcionalitások mellett kiemelte, hogy az új Ford EcoSport megtartotta a Fiestánál megszokott divatos, női stílusjegyeket is. Imádja a Fiestában már jól ismert B&O Play hangrendszert és az új EcoSport színét, mely vidám narancs színű, dögös fekete kiegészítőkkel. 

A romániai Krajovában gyártott új európai Ford EcoSport SUV megérkezett Magyarországra, hogy a Ford kielégíthesse a kisméretű SUV-modellek iránt egyre növekvő keresletet. Az új EcoSport stílusos karosszériája most még több opcióval – például eltérő színű tetőfényezéssel – alakítható a vásárló személyes ízléséhez; az autó most először a sportos EcoSport ST-Line változatban is megrendelhető. 

A kifinomult, ergonomikus utastér ‘lebegő hatású” központi képernyője akár 8 colos is lehet, és az autó komfortját fűthető kormánykerék és prémium B&O PLAY hangrendszer növeli. 

A modern technológiák sorában megtalálható a SYNC 3 kapcsolódási rendszer, az Állítható Sebességhatárolóval kiegészített Sebességtartó Automatika, valamint a magabiztos parkolást biztosító Tolatókamera is. 

Az új, sokoldalúbb és kifinomultabb stílusú Ford EcoSport kompakt SUV most még modernebb technológiákat kínál a magyar vásárlók számára. 

A dinamikusabb, keményebb kisugárzású, mégis kifinomultabb külsővel megjelenő új modell 12 látványos fényezéssel, és minden eddiginél több, a személyre szabhatóságot biztosító opcióval rendelhető meg; ez utóbbiak közé tartozik a kontrasztos árnyalatúra festett tető, tetőoszlop, felső ajtókeret, hátsó tetőlégterelő és külső tükörburkolat. A felhasználó-központú, frissebb hatású kabin komfortját ‘lebegő hatású’ 8 colos érintőképernyő és fűthető kormánykerék fokozza, nem beszélve az intelligens tárolási megoldásokról, amelyek közt a több szinten rögzíthető csomagtérpadló is szerepel. 

Először rendelhető meg a Ford Performance autói által ihletett, sportos EcoSport ST-Line modellváltozat, és az új EcoSport vásárlói olyan vezetősegítő technológiákra számíthatnak, mint a SYNC 3 kapcsolódási rendszer, az Állítható Sebességhatárolóval kiegészített Sebességtartó Automatika és a Tolatókamera. 

A Ford 20 legnagyobb európai piacán 2017-ben 27 százalékkal nőtt az iparág összesített SUV-értékesítése, és jelenleg az ilyen modellek teszik ki a régióban eladott új személygépkocsik több mint egynegyedét.  A Ford előrejelzései szerint 2020-ra ez a szám 34 százalékra emelkedik. A Ford európai SUV-értékesítése 2016-ban több mint 30 százalékkal növekedett, 2017-ben pedig a növekedés mértéke meghaladta a 27 százalékot. 

A modell 2014-es bemutatása óta a Ford 166.000 darab EcoSport kompakt SUV-t értékesített Európában, és az autó eladásai tavaly 40 százalékkal nőttek. Magyarországon a kompakt SUV szegmens az összes új személyautó eladás 17 százalékát tette ki 2017-ben, ez a szegmens tavaly 53 százalékkal bővült.

Az új Ford EcoSportot a romániai Krajova üzemben készül, amit 200 millió eurós befektetéssel készítettek fel a legmodernebb gyártási folyamatokra; az autó most jelenik meg az európai piacokon, kiegészítve a márka Ford Edge és a Ford Kuga modellekből álló SUV-kínálatát. Az év későbbi szakaszában, nyáron várható még a SUV-hangulatú Fiesta Active crossover bemutatkozása. 

 Az új Ford EcoSport még karakteresebb stílust, még több kényelmet, sokoldalúságot és választási lehetőséget kínál a vásárlóknak – s mindezt egy SUV funkcionalitásával és egy városi kisautó praktikumával ötvözi. 

Az új Ford EcoSport kínálatában most szerepel első ízben a terepen és közúton egyaránt jobb tapadást kínáló Ford Intelligens Összkerékhajtás, amely az új, modern 1.5 literes EcoBlue dízelmotorral, 125 lóerős teljesítménnyel és optimális CO-kibocsátással* lesz elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7913691976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása