Vezetni mindig élvezet, pláne, ha ezt egy FORD ECOSPORT-tal teheted meg!
2018. február 26. írta: persica

Vezetni mindig élvezet, pláne, ha ezt egy FORD ECOSPORT-tal teheted meg!

Kaptunk egy fantasztikus FORD ECOSPORT tesztvezetésre és egy csodálatos kirándulásra lehetőséget a Ford Magyarországtól.

Az időpont, talán véletlen, talán nem, de pont Valentin napra esett, így aztán különösen nagy szeretettel indultam neki a napnak :) A helyszín a meseszép, hófedte Visegrád és a Zebegényi Nautura Hill volt.

Autó, vezetés, kényelem, gyönyörű táj, szuper társaság, mi kell még?

Egy Ford EcoSport SUV: ami minden természeti akadályt könnyedén vesz, legyen az hegy, hó, hideg…. latyakos út…. ezzel az autóval nem lesz nehéz dolgod!

Az autó maga nem a hatalmas méretétől volt látványos, hanem az elképesztő dizájntól (eltérő színű tetőfényezése, csak úgy vonzza a tekintetet) amit mutat, mind kívül, mind belül. (Egy nőnek igenis fontos, hogy milyen az autója színe, és belül hogyan néz ki)

A vezetés kényelméhez minden adott volt, állítható kormány magasság, kényelmes ülés, minden hasznos, és fontos információval szolgáló műszerfal, belső állítható világítás, holttér figyelő, borulásvédelem, és a legjobb: oldalra nyíló hátsó ajtó! Hölgy társaim: ennél kényelmesebb megoldást, ha a kocsi csomagtartójába kell pakolni, nem igen tudok. Lényeges még, hogy: 6 sebességes, összkerék hajtással bír, és 125 lóerő! Hegynek felfele menet is gyönyörűen gurult az autó, és a 20 cm-es hóban is szépen vette az akadályt! Nem akadtunk el!

Sportos autó, nőknek, férfiaknak, és persze családoknak, de elsősorban azoknak, akik szeretnek kimozdulni a városból, akik szeretnek kirándulni, és fontos nekik a sportos, ugyanakkor biztonságot nyújtó autó!

Igazi kis városi autónak tűnik, pedig attól jóval több lehetőség van benne. Túrázz vele, kirándulj vele, mert mint tapasztaltam, télen a hófedte utakon sem okoz gondot a Ford EcoSporttal történő vezetés, és a nyári melegben is szívesen kocsikáznék vele a Balaton partjához, vagy a tengerhez, messzi messzi tájakra! Igazi kis vagány, biztonságot nyújtó, részleteiben is csodálatos autó!

Azt hiszem gyűjtök rá, ideje lecserélni a sajátomat, kell a kirándulós, sportos életemhez egy igazi sportos autó!

Minden lényegi információ megtalálható az autókról a Ford Magyarország honlapján: www.ford.hu

Köszönöm a FORD Magyarországnak a lehetőséget!

Vezess óvatosan, biztonságosan!

Fotó: saját (PR) és FORD Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6113699842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása