Bonjour Bourjois Tavasz! A természetes az új szép – beköszöntött a sminkelés új művészete!
2018. április 01. írta: persica

Bonjour Bourjois Tavasz! A természetes az új szép – beköszöntött a sminkelés új művészete!

Nagy sikerrel mutatkoztak be a Bourjois új termékei a dm Magyarország 2018-as tavaszi Beauty Workshopján


A Bourjois 2018-as tavaszi sminktermékeinek varázslata a DM által szervezett, tavaszi  szépség workshop keretében kelt életre március 22-én, a Budai hegyek egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Brody Villában. Az épület, melyben a boldog békeidők hangulata a modern eleganciával randevúzik, tökéletes hátteréül szolgált a neves francia sminkmárka inspiráló eseményének, amely a művészet hívószavával mutatta be a legújabb sminktermék szenzációkat a magyar beauty és lifestyle bloggereknek, a sajtó képviselőinek és  véleményformálóknak.

Skrionya Sára, a Bourjois új sminkmestere is bemutatkozott és a márka legújabb kifinomult és rendkívül innovatív termékeinek segítségével vezette be a résztvevőket az ajakfestés művészetébe, a divatvilág, a kifutók szemsminkjeinek birodalmába.

A már jól ismert, népszerű ajakrúzs Rouge Velvet The Lipstick néven tért vissza, még káprázatosabb formában, de a bőr egészséges ragyogását biztosító Healthy Mix termékkollekció tagjai és az új Satin & Metal Edition, a szatén és metál hatású, 24 órás tartósságú, krémes szemhéjfestékek is nagy sikert arattak a különleges smink workshopon.

Az új színek, formák, textúrák tárlata egy Kortárs Bourjois-művészeti kiállításban is testet öltött, amelyet Bakos Lilla, képző-és iparművész álmodott meg az eseményre. A művész a Bourjois jellegzetes francia sikkjét és könnyedségét szürrealista hangulatú festményekben és egy impozáns Eiffel-torony szoborral is felidézte, amelyet a Bourjois Volume Reveal szempillaspirál termékcsaládjának tagjaiból, valamint a Liner Reveal Shiny Black szemhéjtus felhasználásával épített fel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5713798762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása