ck one summer
2018. április 24. írta: persica

ck one summer

Hív a kaland. A végtelen országútra visz... Ragadj meg minden pillanatot!

A REKLÁM

A ck one summer reklámkampánya - amelyet Connor Franta, a több területen is tehetséges, YouTube videókészítő, a The New York Times legkeresettebb írója és az LGBTQ+ támogatója készített - a kalandvágyó fiatalság és a merész lélek előtt tiszteleg.

A kampány egy vizuálisan ámulatba ejtő inspiráló képekből álló kollázs Connor nyári utazásáról, amely a ck one summer értékeit megtestesítő nyarat, fiatalságot, szép tájakat és építészeti remekműveket jeleníti meg. 

Az illat: Ragyogó. Energikus. Friss.

A ck one summer a fiatalság kalandvágyó szellemét ragadja meg, és alakítja át egy élénk citrusos, gyümölcsös illattá.

Az illat a lime mojito kirobbanóan pezsgő illatával indít, ami az édes és lédús gujavával keveredik a szívillatban, így árasztva harmatos frissességet. Az alapillatban a friss cédrusfa ad izzó melegséget az illathoz, a kalandokkal teli nap végén látható napnyugta érzését felidézve.

Illatkategória: friss gyümölcsös citrus 

Fejillat: lime mojito
Szívillat: guajava

Alapillat: cédrusfa

Illatház: Firmenich

Parfüm-készítő: Pierre Negrin

A dizájn

A sajátos ck one summer üveg a nyári égbolt vibrálását idézi ragyogó és merész színválasztásával. Az üveg sötét türkiz árnyalatban készült, amelynek a közepén helyezkedik el a fehér színű logó és felirat.

Az üveghez illően, a külső csomagolás is sötét türkiz árnyalatú; az üveg körvonala és a szépen kimunkált logó díszíti,

ezek teszik teljessé a megjelenést.

Varázsold egyedivé CK ONE SUMMER illatod!

A csomagolás matricákat is tartalmaz, melyeket a nyár ihletett, és amelyeken a reklámkampányból ismert képek láthatók. Ezek lehetővé teszik, hogy a vásárlók saját egyéniségükre szabják a ck one summer üveget pálmafákat és tengerpartokat ábrázoló festői matricákkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1413867442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása