Készen áll a Sprite az uborkaszezonra: már kapható az új Sprite zero uborka!
2018. május 23. írta: persica

Készen áll a Sprite az uborkaszezonra: már kapható az új Sprite zero uborka!

Hőségre felkészülni! Hamarosan itt a kánikula, amelynek a Coca-Cola igazán megadja a módját az idén. Méghozzá egy olyan újdonsággal, amelyet elsőként kóstolhatnak meg a hazai rajongók! Hűtőket feltölteni, poharakat kikészíteni, itt a Sprite zero uborka, és vele a jól megszokott Sprite ízen kívül egy igazán frissítő és izgalmas uborkaíz, a még hűsítőbb és felemelőbb érzés érdekében. Mindeközben a beach body-nk is biztonságban lehet, hiszen cukormentes az új üdítőital!

Ha a hőguta még nem is kerülget, a nyári meleg a nyakunkon van. Mire beköszönt az igazán nagy hőség, már országszerte kapható az uborkás üdítő. A Coca-Cola Vállalat világszerte, így Magyarországon is elkötelezte magát amellett, hogy segítsen fogyasztóinak cukorbevitelük csökkentésében. A Magyarországon már kapható Sprite zero uborka is ehhez illeszkedik, hiszen nem tartalmaz cukrot.

A termék mindenkinek szól, aki szomjas. Imádni fogják az uborkarajongók, a Sprite fanok, és azok is, akik vigyáznak a vonalaikra. Sőt, a nyármániások számára is telitalálat a Sprite zero uborka, hiszen a vakációk, bulik, fesztiválok, piknikek frissítő, laza és vagány ízét egész évre betárazhatják az üdítőitallal, amely maga a palackba[1] zárt nyár. A termékhez kapcsolódó videó itt megtekinthető.

[1] Kapható 0,5 literes kiszerelésben

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3913996504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása