Új világrekord született, a Ford Mustang és a Lego jóvoltából.
2018. június 13. írta: persica

Új világrekord született, a Ford Mustang és a Lego jóvoltából.

Különleges világrekord kísérlet helyszíne volt a Millenáris.

Igazán felemelő érzés tudni, hogy részt vehettünk a világrekord kísérletben, mely minden tekintetben sikerült!

Június elsején a Millenárison megrendezett KidFest esemény keretein belül egy gyönyörű narancssárga színben pompázó Orange Fury Ford Mustángot kerítettünk körbe egy hatalmas Lego kígyóval. Kislányom szorgos kezecskéi és a résztvevő sajtós kollégák csemetéi elképesztő tempóban pakolták a kígyó testéhez szükséges elemeket.

Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük a Ford-nak a maradandó élményt!

...

LEGO Store szervezésében és a Ford Magyarország támogatásával a KidFest 2018 családi esemény keretében, a hétvégén megkísérelték megdönteni az 5 éve fennálló LEGO kígyó építési világrekordot

A program pénteken egy különleges sajtóesemény keretében indult, ahol a közismerten nagy LEGO rajongó Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Ford Mustang nagykövete is segédkezett a kígyó testéül szolgáló, első gyűrűk elkészítésében.

A kígyó farka a közreműködő gyerekek és újságírók segítségével már pénteken délután szépen körbe fonta a kiállított különleges Orange Fury Mustangot, vasárnap délutánra pedig egy hatalmas, 321 méteres LEGO kígyó foglalta el a Millenáris park nagy részét. A hétvégén több mint 5000 résztvevő gyerek segítségével 232 darab 4 x 2 es klasszikus LEGO kocka összeépítésével 881 600 db 4x2-es Lego kockából rakták össze az új világrekorder 321 méteres LEGO kígyó testét.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7714045376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása