Új motívumokkal hódítanak a Hansaplast limitált kiadású Don’t Worry és Be Happy sebtapaszai
2018. június 29. írta: persica

Új motívumokkal hódítanak a Hansaplast limitált kiadású Don’t Worry és Be Happy sebtapaszai

Trópusi őrület: viseld a nyár legtrendibb mintáit a sebtapaszodon is!

Kisebb baleset vagy apró horzsolás? Ne hagyd, hogy sérülésed miatt szürkébe boruljon a világ! Színesítsd meg hétköznapjaid a Hansaplast megújult, limitált kiadású sebtapaszaival: a metál hatású Don’t Worry és a trópusi Be Happy dobozok megannyi izgalmas színkavalkádot rejtenek idén is, melyek közül kedvedre válogathatsz.

Az apróbb sérülések jönnek és mennek, de egészségünk védelme érdekében minden bőrfelszínt érő horzsolásra érdemes fokozottan odafigyelni. A Hansaplast legújabb, limitált kiadású Don’t Worry és Be Happy sebtapaszai teljesen körülzárják a sebet, így megvédik azt a piszoktól és a baktériumoktól. Biztonságosan tapadnak, miközben könnyedén és fájdalommentesen eltávolíthatóak, vidám színeivel pedig garantáltan jókedvet csempésznek a mindennapjaidba. Fesztivál vagy kertiparti? A dobozokban megtalálod a metál árnyalatokban ragyogó geometrikus és a színpompás trópusi motívumokat is, melyekből könnyedén kiválaszthatod az alkalomhoz leginkább passzoló stílust. Neked melyik lesz a kedvenced? 

Hansaplast Don’t worry és Be happy sebtapasz – 16 darabos

16 db trendi trópusi és 16 db metál árnyalatokban pompázó geometrikus minta. Teljesen körülzárja a sebet, így megvédi azt a piszoktól és a baktériumoktól. Biztonságosan tapad, miközben könnyedén és fájdalommentesen eltávolítható. Vízálló. Bőrbarát

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5214082443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása