"Active Warrior" Limitált Kiadás
2018. július 07. írta: persica

"Active Warrior" Limitált Kiadás

A mozgás szabadsága – mentális és fizikai állóképesség, harmóniában a testtel és az egyéni igényekkel.

Az új sport orientált szemlélet tükröződik a CATRICE “Active Warrior” Limitált Kiadásában, az Athleisure trend jegyében, mely kapható a Müller üzletekben. 

A fókusz a magas teljesítményű termékeken van, melyek hosszan tartóak és izzadásállóak is!

Epic Active-Proof Luminizer: Krémes, vízálló highlighter ultra-finom csillámló részecskékkel. A praktikus applikátornak köszönhetően célzottan emelhetőek ki az arc egyes részei. Elérhető két árnyalatban.

Epic Ajakszínező: Magas színintenzitású ajakszínező hosszantartó hatással. Két erőteljes árnyalatban, könnyed textúrával a kellemes viseletért.

Instant Blurring Stick: Mattító primer stick látható lágy-fókuszú hatással. Felvihető az alapozó előtt vagy  egyszerűen önmagában.

Life-Proof Szemceruza: Vízálló, hosszantartó szemceruza, mely egyesíti az egyszerűen felvihető szemceruza és a precíz szemhéjtus erejét. A beépített faragónak köszönhetően a ceruza hegye minden használat alkalmával élesíthető.

Smink Fagyasztó Púder: Lágy, mattítő arc púder lágy fókuszú hatással. Fixálja és helyén tartja a sminket a különösen hosszantartó végeredményért. Vízálló és izzadságálló.

Smink Fagyasztó Spray: Fixáló spray lágy szórófejjel a hosszan tartó sminkért. Használható primerként, fixáló sprayként és frissítő permetként. Izzadásálló! 

Sweat Soldier Frissítő Kendő: Praktikus frissítő kendő, mely finoman és hatékonyan távolítja el a kellemetlen szagokat. Kellemes illattal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5914099523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása