Best of Beauty - CATRICE.
2018. július 07. írta: persica

Best of Beauty - CATRICE.

A CATRICE egyesíti a magas minőségű sminktermékeket az aktuális szezon divatirányzataival. A nemzetközi kifutók tavaszi/nyári kollekciói inspirálta új, must-have termékek érkeznek

SZEMEK

Vastag szemöldök? Igen, még mindig divat! Nem számít, hogy sűrű és természetes vagy megrajzolt - mindig tökéletes. A mindenki által imádott szemöldök ceruza mellett már nagy népszerűségnek örvend a szemöldök por, akár ragyogó, akár természetesen matt hatással. Metálfényű smink trend: a metálfényű hatás és fémes csillogás extrémen hangsúlyozzák a szemeket és tökéletesek egy szemhangsúlyos smink elkészítéséhez. Púderes szemhéjpúder palettával vagy folyékony szemhéjfestékkel egyaránt kifejező szemsminket készíthetünk. Örök divat: vízálló formulák, mint például a Glam & Doll False Lashes Vízálló Szempillaspirál vagy a Glam & Doll Super Fekete Vízálló Szemhéjtus.

AJKAK

Már az ajakrúzsok kínálatában is szert tehetünk folyékony textúrájú rúzsokra. Köszönhetően matt végeredményüknek és könnyed érzetüknek az ajkakon, a divatos megjelenés garantált. Akár teljesen matt vagy púderes hatással, a matt rúzsok abszolút elengedhetetlenek - főképp a krémes textúrájúak. Intenzív, mégis hordható árnyalatok - a fókusz az ajkakon van. A metálfényű ajkak igazán divatosak idén! A folyékony ajakpúdereknek köszönhetően az ajkak olyanok, mintha metálos porba mártották volna. Tápláló hatás dúsító hatással? A hűsítő hatású ajakbalzsam biztosan ajkaidra irányítja a figyelmet.

ARC

Elbűvölő ragyogás: a ragyogásfokozó hatású termékek idén abszolút elengedhetetlenek. Akár a Light Correcting Serum Primer selymes, aranyló ragyogásával, akár a Sun Lover Glow Bronzosító Púder fényvisszaverő részecskékkel - a csillámló végeredmény minden sminket tökéletesen kiegészít! A Colour Correcting, azaz színkorrekció újdonságai: mattító púderek különböző árnyalatban a különböző bőrhibákra. A folyékony formulájó colour correcting termékek tökéletes primerek az alapozást megelőzően: zöld, sárga és levendula színekben a különböző bőrhibákra. Az egyedi igényekhez igazodó termékek is nagy népszerűségnek örvendnek: a világosító és sötétítő cseppek lehetővé teszik, hogy az alapozó színe tökéletesen passzoljon a bőrödhöz. Különleges hangsúly: a Professional Make Up Techniques Paletta egyaránt tökéletes kontúrozáshoz, hangsúlyozáshoz és kiemeléshez.

 KÖRMÖK

A matt trend még mindig kiemelkedő része a körömtrendnek az idei szezonban! A Silk Matt Fedőlakk minden körömlakknak selymesen matt hatást és puha érzetet kölcsönöz. A barna szín a legújabb divat: a Brown Collection Körömlakk kollekció a barna lélegzetelállító árnyalataival varázsolja igazán lenyűgözővé körmeidet, csillámló és matt hatással egyaránt. Körömlakkok különleges árnyalatokban magas fényű hatással, acai olajjal gazdagítva, a rosé-gold csomagolás pedig igazán szemet gyönyörködtető.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6414099549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása