LEGO CREATOR & 007
2018. július 28. írta: persica

LEGO CREATOR & 007

Leplezd le a 007-es ügynök leghíresebb járművének titkait a LEGO® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) modelljével!

A LEGO Csoport bejelentette, hogy megjelent a kifinomult kütyük sokaságát és az ikonikus Aston Martin DB5 eleganciáját kombináló LEGO Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) modell, amely július 18-tól kizárólag a LEGO Store üzletekben és a shop.LEGO.com oldalon érhető el.

Az 1964-es nagysikerű Goldfinger című James Bond filmből ismert Aston Martin DB5 modell a LEGO Creator Expert sorozat újdonsága, amely számos autentikus kiegészítőt és szerkentyűt tartalmaz - egyenesen Q műhelyéből. A modellt úgy tervezték, hogy építői számára ne csak nosztalgiát, hanem kihívást és igazi élményt nyújtson. Az Aston Martin a James Bond filmek és a LEGO szettek rajongói számára egyaránt kötelező darab!

A 1290 darabból álló szettel ötvözhető a lekicsinyített Aston Martin kifinomultsága és a LEGO építés öröme, így mindenki megalkothatja a saját James Bond™ relikviáját. A világhírű 1964-es Aston Martin DB5 sportkocsi autentikus másolata tulajdonképpen egy 1:8 méretarányú modell, és számos, a Goldfinger című filmben bemutatott egyedülálló tulajdonságot megtestesít: a működő katapultüléstől kezdve a forgatható rendszámtáblán, a követőradaron, a rejtett telefonon, a golyóálló pajzson át egészen az elülső gépfegyverekig és a kerekekbe épített pengesorig.

A kocsi - éppúgy mint az eredeti modell - ezüst nyír színű, és kialakításában megidézi az Aston Martin DB5 lágy vonalait és sima széleit. Természetesen nem maradhattak el a legfontosabb részletek sem, beleértve a vágott fényszórókat és a lakkozott ezüst első és hátsó lökhárítókat. Az öntött ezüsthuzalos keréktárcsa a jól ismert Aston Martin szárnyakkal is rendelkezik, amelyek passzolnak az autó elülső és hátsó szárnyaihoz. A motorháztetőt felnyitva megtalálható a részletgazdag hathengeres motor, az autó belsejében pedig a radarkövető és a telefon is – ez utóbbit az ajtó titkos rekeszében rejtették el.

A rajongók már izgatottan várták a LEGO Creator Expert modellt, amely több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 12 cm széles, így tökéletes bemutatása az időtlen eleganciát sugárzó, ikonikus 007-es sportkocsinak.

A LEGO Csoportról: A LEGO Csoport egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található, főbb irodái pedig Enfieldben (USA), Londonban (Egyesült Királyság), Sanghajban (Kína) és Szingapúrban működnek. Az 1932-ben Ole Kirk Kristiansen által alapított, az ikonikus LEGO® építőelemen alapuló vállalat a világ egyik legnagyobb játékgyártója.

Az „Only the best is good enough” szellemében működő vállalat elkötelezett a gyerekek fejlődése iránt; célja a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése kreatív játék és tanulás útján. A LEGO termékek az egész világon kaphatók; választékunkat a www.lego.com/hu-hu oldalon ismerheti meg.

A https://wwwsecure.lego.com/hu-hu/aboutus/ oldalon további híreket olvashat a LEGO Csoporttal kapcsolatban, valamint tájékozódhat pénzügyi teljesítményünkről és a felelősségvállalás iránti elkötelezettségünkről.

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a DIMENSIONS, a Friends logó, w NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei. ©2018 A LEGO Csoport

A 007-ről: Az EON Productions Limited és a Danjaq LLC teljes egészében a Wilson/Broccoli család tulajdonában áll. A Danjaq az Egyesült Államok székhelyű cége, amely a Metro Goldwyn Mayer Studioval együtt birtokolja, a meglévő James Bond filmek szerzői jogát, valaminta jövőbeli James Bond filmek készítésének és irányításának jogát. Az EON Productions, a Danjaq egyik leányvállalata, az Egyesült Királyságban székelő produkciós cég, amely a James Bond filmeket alkotja, és a Danjaq-kel közösen irányítja a kereskedelmet világszerte. A 007-es franchise 1962 óta összesen huszonnégy filmet gyártott.

James Bond védjegy© 1962-2018 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn Mayer, Inc. James Bond a Danjaq LLC védjegye. Minden jog fenntartva

Az Aston Martinról: Az angol, Gaydon-i székhelyű Aston Martin olyan luxus kézműves sportkocsikat tervez és gyárt, amelyek egyedülálló brit örökséget ötvöznek a legújabb technológiával, kivételes kézművességgel és kifinomult stílussal. A világ 53 országában értékesített modellei közé tartozik a DB11, a Rapide S, a Vanquish S, a Vanquish Zagato és az új Vantage is.

Az 1913-ban alapított csoport a második évszázados tervet hajtja végre a fenntartható hosszú távú növekedés érdekében. A vállalat ambiciózus stratégiát valósít meg olyan új modellek bevezetésével, mint a DB11, az új Vantage, a DBS Superleggera és az első sportautója, amelyet egy új, Walesben működő gyártási központban állítanak össze. A vállalat bejelentette a Lagonda márkájának tervét is, hogy a világ első, zéró kibocsátású luxus márkává válhasson.

Az Aston Martin a 2017-es pénzügyi mutatószám alapján 207 millió fontos EBITDA eredményt jelentett be a 876 millió fontos jövedelméből.

A több mint 2700 embert foglalkoztató vállalat az Adeem, a Tejara és az InvestIndustrial magántőke-csoportok tulajdonában van, míg a német Daimler AG-nak 5%-os, szavazati joggal nem rendelkező érdekeltsége van benne.

A szett elérhető 2018. július 18-tól a LEGO Store üzletekben és a shop.lego.com/db5 weboldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8114147249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása