GYÖNYÖRŰ BŐR ÉBREDÉS UTÁN? NEM ÁLOM TÖBBÉ! L'OCCITANE Immortelle Night Reset
2018. augusztus 12. írta: persica

GYÖNYÖRŰ BŐR ÉBREDÉS UTÁN? NEM ÁLOM TÖBBÉ! L'OCCITANE Immortelle Night Reset

FRANCIAORSZÁGI SZABADALOM. A MAJORANNA KIVONAT ÉS AZ IMMORTELLE ESSZENCIÁLIS OLAJ TÖKÉLETES SZINERGIÁJA

Tapasztalja meg az aranybuborékokkal teli olajos szérum éjszakai varázslatát. Ébredjen reggelenként Ön is ragyogó bőrrel! HELLO REGGELI SZÉPSÉG! A szép bőr miatt alig várja majd a reggeleket !

A természetes hatóanyagok erőteljes kombinációjából született szérumtól bőre megújul. Míg az acmella oleracea simává varázsolja, addig a majoranna kivonat felfrissíti a megfáradt bőrt. A csodás Immortelle esszenciális olajnak köszönhetően a bőr ellenállóbá válik az öregedéssel szemben!

A környezeti hatások, mint a stressz, légszennyezés, valamint a rossz életmód és fáradtság mind-mind az élet részei, de ne engedje, hogy meglátszódjanak arcán! Használja Ön is az Immortelle Reset terméket, mellyel reggelente a friss és kipihent önmaga néz vissza a tükörből.

Kényeztesse érzékeit a több mint 3000 mikrobuborékot tartalmazó különleges, olajos szérum textúrával,mely alvás közben, éjszaka kifejtve jótékony hatását, megújítja arcbőrét. *30 ml 3300 mikrobuborékot tartalmaz

Emelje a szépségápolást egy következő szintre innovatív termékünkkel, mely még hatékonyabbá teszi az eddig megszokott L’OCCITANE arcápolási rutint. Próbálja ki ÚJ innovatív termékünket az Immortelle Reset-et. A mindennapok gondjai többé nem látszanak meg arcán. Csupán egy éjszaka elegendő ahhoz, hogy lássa a különbséget! Egy hónap használat után pedig mintha kicserélték volna!

Manapság a legtöbben felgyorsult életmódot élünk: önmegvalósításunknak komoly ára lehet. A fáradtság sokszor meglátszik bőrünkön.

A modern életstílushoz tartozó környezeti tényezők, mint a stressz és a légszennyezés nagyban elősegíthetik bőrünk öregedését. A bőr látszólag fakóbb, szárazabb és kevésbé hangsúlyos. Használja Ön is az Immortelle Reset olajos szérumot bőre regeneráló folyamatainak aktiválásáért. Az összetevők triója új életre kelti a bőrt. 

Három aktív összetevővel, két meglepő textúrában a szemmel látható MEGÚJULÓ eredményért.

Az Immortelle keveredése az acmella oleracea-val és a majoranna kivonattal alvás közben varázsolja újjá az arcbőrt.

A gazdag szérum szinte azonnal beleolvad a bőrbe, Ahol később az apró olajbuborékok fejtik ki varázslatos hatásukat. Arról nem is beszélve, hogy a használata igazi kényeztetés!

A L’OCCITANE laboratóriumaiban 1976 óta kutatjuk, hogy miként nyerhetjük ki a természetből a szépség erejét. Legutóbbi innovációnkkal, az Immortelle Reset-tel törekszünk a természetes bőrápolással kapcsolatos célunk megvalósítására.

A genetikánk nagyban meghatározza kinézetünket. Sok mindent örökölhetünk szüleintől… Ugyanakkor egyre többet és többet tudunk meg arról, hogy életmódunk, hogyan befolyásolhatja öregedésünket.

Ez a felvetés bizony bőrápolásunkra is kihatással van!

Az epigenetika azt vizsgálja környezetünk hogyan módosíthatja génfüggvényeinket… Az egyik leggyakoribb példaként említhetjük az ikerpárokat mérő tanulmányokat: az egyik iker dohányzik, a másik egészséges életmódot él - kinézetükön a különbség egyértelmű. Ugyanez elmondható a légszennyezésről, a stresszről és a fáradtságról.

KÉT TEXTÚRA = LEHENGERLŐ HATÁS Szóval mi is a helyzet az aranybuborékokkal? A többezer ragyogó kis gömb a L’OCCITANE egyik szépségtitkát rejtik: az Immortelle esszenciális olaj segít megállítani az időt a bőröregedésben. A majoranna és az acmella oleracea kivonatok közepette lebegő kis buborékokkal teli olajos szérum formula igazi megmentője a bőrnek! Használatakor könnyen beszívódik a bőrbe miközben felkészíti a bőr külső rétegeit a mindennapi környezeti hatások leküzdésére.


Ellentétben más szépségápolási termékekkel, az Immortelle Reset a bőr természetes regeneráló folyamatát fokozva illeszkedik a L’OCCITANE arcápolási rutinba.

Használatával a bőr egyik éjszakáról a másikra megújul, kivédve a környezeti viszontagságokat, melyek negatívan befolyásolhatják az epigenetikai folyamatokat. A különféle arckrémek, szérumok és olajok hatástalanok, amennyiben a bőr nem áll készen rájuk.

És itt jön a képbe ÚJ termékünk, mely kellőképp felkészíti a bőrt a további L’OCCITANE szépségápolási termékek használatára. Együttes hatással a természetes szépségért! Felfrissülés

Pihenés:  Tisztítás és tonizálás után két újjbegyével kezdje el masszírozni a szemöldökei közötti területet háromszor az óramutató járásával megegyező irányba, háromszor pedig fordított irányban. Ezt követően az Önben rejlő feszültség leküzdése érdekében oszlasson el három pumpálásnyi mennyiséget a L’OCCITANE Immortelle Reset szérumból arckontúrján, nyakán és vállai felső részén. Végezetül, masszírozza az Immortelle Reset-et az arc körüli nyomáspontokba, mindvégig figyeljen a nyugtató légzésre. Látogasson el egyik L’OCCITANE üzletünkbe, ahol szépségtanácsadóink örömmel állnak rendelkezésére, hogy további tanácsokkal segítsék Önt, hogy leküzdhesse a belső feszültséget és külső hatásokat, mint például a fáradtság vagy stressz.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3114176371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása