Anger Zsolt: „Ha nem színész, akkor séf lennék”
2018. augusztus 25. írta: persica

Anger Zsolt: „Ha nem színész, akkor séf lennék”

Gasztrokalandba keveredett Debreczeni Zita, Anger Zsolt és Nagy Zsolt

Anger Zsolt többször bizonyította már, hogy közel áll hozzá a gasztronómia világa, legutóbb épp a Sziget Fesztiválon, ahol a Jack Daniel’s rögtönzött grill partiján tanított egy különleges receptet Nagy Zsolt barátjának. A két színész mellé Debreczeni Zita is csatlakozott, aki a koktélkeverés rejtelmeiben mélyedt el kicsit.

Anger Zsolt hazánk egyik legnépszerűbb színésze, aki rengeteget forgat, játszik és ezek mellett rendez is. Választott szakmája mellett azonban könnyen el tudja képzelni magát, ahogy egy étteremben reggeltől estig a vendégek körül sürög-forog.

 „Gyerekkoromban a konyha volt a játszóterem. Emlékszem, hogy egy óriási varázslatnak tűnt, ahogy a különböző alapanyagokból végül összeáll egy finom étel. Ha nem színész, akkor valószínűleg séf lennék” – kezdte Zsolt, aki a húsok elkészítése mellett egy új receptet is kipróbált kollégájával. „Whiskey-vel megbolondított ördögszekér gomba köretet készítettünk, amelyhez hasonlót korábban Gordon Ramsey-től láttam. A sztárséf stílusa nagyon közel áll hozzám, az egyszerűsége és nyers stílusa miatt. Ami azt illeti, gyakran kísérletezem a konyhában, sőt sosem főzök receptből, az nekem inkább csak egy sorvezető. Többnyire mindig van egy alap a fejemben, de nagyon szeretem próbálgatni az ízeket. Be kell valljam, hogy Zsoltival is improvizáltunk kicsit, így került a receptbe később a gorgonzola” – tette hozzá a színész.

Nagy Zsolt számára sem ismeretlen a konyha, otthon rendszeresen főz és süt a családnak, ráadásul ez neki nem kötelesség, hanem hobbi.

„Gyakran sürgök-forgok a konyhában, szerencsére a párom és a fiaim is szeretik a főztömet. Imádjuk az egyszerű, magyaros ételeket, egy túrós csusza valóságos álom nekünk” – kezdte a színész, akinek a konyha a nyugalom szigetét is jelenti. „Mindig patyolat tiszta konyhában kezdek és úgy is hagyom el a helyiséget. Miközben főzök, teljesen megnyugszom és csak erre koncentrálok. Számomra egy finom étel elkészítése a családomnak a szeretet kifejezésének egyik formája” – mondta el Nagy Zsolt.

A két színész mellett Debreczeni Zita is kihívás elé állt, koktélkeverésben próbálta ki magát.

„Eddig még soha nem mixerkedtem, de nagyon érdekelt, hogyan is lehet ezt jól csinálni. Komolyan vettem a feladatot és már otthon készültem, böngésztem a neten, sőt ismerőseimet is faggattam a koktélokról” – kezdte Zita. „A Koktél című film óta ki akartam magam próbálni a pult mögött, szerintem jól állt a kezemben a shaker, A visszajelzések alapján van tehetségem, ügyes mixer lennék” – mondta el nevetve a csinos fotós.

Anger Zsolt receptje nagy sikert aratott a hírességek körében, amely után kitűnő frissítő volt Debreczeni Zita könnyű, nyári koktélja.

A Jack Daniel’s és a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9014201893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása