Megérkezett a Miss Sporty Nyáridéző Elektro Kollekciója ... ... vigyél fényt a stílusodba!
2018. szeptember 07. írta: persica

Megérkezett a Miss Sporty Nyáridéző Elektro Kollekciója ... ... vigyél fényt a stílusodba!

A neon sminktrend mindenhol körülvesz! Keress rá a #neonmakeup-ra az Instagramon vagy a YouTube-on és lépj be az elektro-smink világába! Merész, ragyogó és mindenkihez illik. Felvillan az intenzív szemceruza vonal, mint egy menő, fekete-fehér neonlámpa fénye és szuperül passzol a színes körmökhöz is.

Bármerre jársz, most, mindenhol ezzel a stílussal fogsz találkozni, a városban vagy buliban... engedd, hogy a fények inspiráljanak!

A fény vonalai

A neon szemsmink titka a két, majdnem fekete és majdnem fehér tusvonal, egymás mellé húzva. Az egyik sötét és éles, a másik világosabb - holografikus árnyalat, amely olyan, mintha megvilágítaná a sötétebb színt. A 4 új színárnyalattal könnyedén kialakíthatod neon stílusodat. A WONDER Black & White szemceruzával egyszerűen húzhatsz pontos vonalat - kétféle fehér és kétféle fekete érhető el belőle. Válaszd ki a kedvenc kombinációidat: a sötétebb árnyalat határozza meg a világosat is, amely szinte felvillan mellette. Ezek a világos holografikus árnyalatok... és hogyan sajátítsd el ezt a stílust? ...

Kezdd a sötétebb árnyalattal és alkoss vele merész, grafikai formát! Ezután vidd fel mellé a világos & holografikus színt! Majd léphetsz még egyet előre és kísérletezhetsz a kétféle árnyalat keverésével, a vagány ombre stílussal. Annyira menő!

Vigyél fényt a körmödre is!

Dobd fel körmeidet is a hatféle új, "elektro" árnyalatú LASTING COLOUR körömlakkal! Ezek a káprázatos színek egyetlen vonással életre kelnek minden ujjadon, köszönhetően a jumbo ecset méretének és akár tíz napig is kitartanak, mint a gél lakkok, nem beszélve szuper extra ragyogásukról. Adj tartós fedést is és még több fényt a körmeidnek a DISCOTECH fedőlakkal!

Nyáridézés a Miss Sporty Electro-val - Gyújtsd fel a fényeket!

Kövesd a Miss Sporty-t az Instagramon & Facebook- on!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9414227669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása