Red Dot díjat kapott a Helly Hansen Lifaloft Hybrid Insulator kabátja
2018. október 05. írta: persica

Red Dot díjat kapott a Helly Hansen Lifaloft Hybrid Insulator kabátja

A Helly Hansen büszkén jelenti be, hogy Lifaloft Hybrid Insulator kabátja termék dizájn kategóriában elnyerte a rangos Red Dot díjat.

Az idei verseny kimondottan szoros volt, hiszen 59 országból több mint 6.300 nevezés érkezett. A független és nemzetközi szakértőkből álló zsűri minden egyes terméket egyenként értékelt, amelynek eredményeképpen a Lifaloft Hybrid Insulator kabát a legjobbak között végzett, ezáltal pedig az iparág egyik legjobb termékeként díjazták.

„A díj elnyerése igazi csapatmunka eredménye, amely egyúttal tükrözi az egyes részlegeink közötti kiváló interakciót, az ötlettől egészen a megvalósulásig. Nagyszerű, hogy képesek vagyunk olyan megoldásokat kínálni a professzionális síelők számára, amelyek segítségével megvalósíthatják álmaikat, és a világ legjobbjai közé emelkedhetnek. Akár a hegytetőn, akár utazás közben legyen rá szükségük, kimondottan az ő igényeiknek megfelelően, az elérhető legjobb technológiák ötvözésével alkottuk meg ezt a rendkívül sokoldalú és funkcionális kabátot. A Red Dot díj egy globális elismerés, hogy jó irányba haladunk az autentikus és innovatív termékek fejlesztése terén, amelyek eleget tesznek a professzionális síelők igényeinek.” – nyilatkozott Philip Tavell, a Ski, Mountain, Baselayer és Midlayer kategória menedzsere.

A női és férfi változatban egyaránt elérhető Lifaloft Hybrid Insulator kabát fejlesztésében hivatásos olimpiai síversenyzők is részt vettek. A svéd nemzeti sícsapat  kívánsága egy olyan ruhadarab volt, amely a hektikus utazásokkal és az edzési ütemtervükkel egyaránt kompatibilis; egy olyan kabát, amely könnyű, meleg és stílusos, miközben kisebb tömegű, ezáltal könnyebben magukkal vihetik világkörüli síutazásaikra. Ennek a kívánságnak eleget téve a Helly Hansen megkezdte négy évig tartó kutatás-fejlesztését egy olyan úttörő technológia fejlesztése érdekében, amelynek köszönhetően a bélés a sztenderdhez képest 20%-kal könnyebb, de mégis melegebb. Az egyedi szigetelő megoldás a Lifa® rostszálak technológiáján alapul, amelyet a PrimaLoft® szövettel ötvöztek, pehelykönnyű szerkezetet kialakítva. Ennek köszönhetően több levegőt magába fog a sztenderd poliészter alternatívákhoz képest, miközben extra melegen tart a Lifa® rostszálak természetéből adódó tulajdonságainak köszönhetően. A fogyasztók számára további előnyöket biztosít, hogy a Lifa szövetek nem szívják magukba a vizet, ezzel a bélést ideálissá téve akár változó téli vagy nyári körülmények közötti intenzív tevékenységek végzésére. A Lifa® szövet alacsonyabb víz- és ökológiai lábnyomot eredményez a szokványos poliészter anyagokhoz képest, így egyúttal egy fenntarthatóbb alternatíva. Végül, de nem utolsósorban a Svédországban megrendezésre kerülő 2019-es világbajnokságon a svéd nemzeti sícsapat LIFALOFT™ kabátot visel majd.

Vízhatlan és szélálló anyag, LIFALOFT™ bélés a PrimaLoft®-tal együttműködésben, PFC-mentes, tartósan vízlepergető (DWR) bevonat, LIFALOFT™ egyedi steppelt dizájn, YKK® középső cipzár és kettős YKK® cipzárral ellátott kézmelegítő zsebek, Slick face rugalmas anyag a lehető legnagyobb kényelemért

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8514282981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása