Téli pizsamakörkép a Women’secrettől
2018. november 11. írta: persica

Téli pizsamakörkép a Women’secrettől

A hűvös időjárás tökéletes indok arra, hogy beszerezzük a szezon legkényelmesebb, meleg pizsamáit. A Women’secretnél idén a legváltozatosabb hálóruhákkal találkozhatunk: a puha polár gyapjútól kezdve, a klasszikus darabokon át egészen a vidám, pompomos darabokig.

Téli otthon 

A hideg téli napokon nincs is jobb, mint egy kényelmes pizsamában, egy forró ital társaságában megnézni a kedvenc sorozatainkat. A Women’secretnél épp ezért november közepétől a komfortos, puha, díszes polár gyapjú darabok lesznek a szezon főszereplői. A kék és szürke árnyalatú pizsamákat, illetve köpenyeket még különlegesebbé teszik az írott szövegek és a csillogós elemek.

Született trópus

A hűvös napokkal együtt nem kell elfelejtenünk a nyár romantikus hangulatát: érzéki trópusi kollekcióval rukkol elő novemberben a divatmárka. A szuper laza, szatén darabok olyan markáns színekben elérhetőek, mint a sötétzöld, gránátvörös és mélykék. A fazonok széles választékának köszönhetően könnyen megtalálhatjuk a tökéletes alvóruhát, ráadásul a szabásukból adódóan egyszerre szellős és elegáns téli viseletet nyújtanak.

Klasszikusok 

A klasszikussal nehéz mellé lőni: ez így igaz a hagyományos, kétrészes pizsamákra is. A kényelmes darabok idén rendkívül divatosak a változatos mintázatuknak köszönhetően, a széles szegély és a gallérrész pedig elegáns hatást eredményez ezeknek a hálóruháknak. Emellett a Women’secret kollekciójának része a praktikus pizsamatároló zsákok, amelyek mintázatukban és stílusukban passzolnak hozzájuk.

Pompom party 

Novemberben megérkezik az üzletekbe a Women’secret legszínesebb téli kollekciója: a „Pompom party” szuper kényelmes, meleg darabokból áll, amelyek tökéletesek a zimankós, otthon töltött napokra. A gömbök feldobhatják bármelyik darabot: az üzletben egyaránt megtalálhatjuk a pompomos pizsamákat, köpenyeket és kiegészítőket, amelyek vidámabbá teszi a hűvös telet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3914366257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása