A Maria Nila széles körű exkluzív hajápoló és styling termékekei megérkeztek!
2018. november 18. írta: persica

A Maria Nila széles körű exkluzív hajápoló és styling termékekei megérkeztek!

Innovatív és vegán hajszínező és hajápoló termékek Svédországból a tökéletes árnyalatok eléréséhez.Svédországban fejlesztett és gyártott, 100% vegán hajápoló termékek. Környezet kímélő csomagolás

A Maria Nila nem egy átlagos hajápolókat gyártó cég. A 100% vegán és állatkísérlet mentes termékeiket szeretettel fejlesztették ki úgy, hogy a legjobb legyen az állat imádóknak, természetnek és a hajunknak egyaránt. Az állatok örömmel és nevetéssel töltik meg az életünket, ezért sem szabad soha a szépségipari termékek áldozataivá válniuk.

A Maria Nila kiváló minőségű vegán termékek révén segítenek, hogy könnyebben tedd meg az első lépést egy fenntartható és barátságosabb világ felé.

Szakértőik mindig a legjobb minőségű összetevőkkel fejlesztik a Maria Nila termékeit úgy, hogy az a legjobb legyen a szép a haj, az állatok és a természet számára. 

Termékeink biztonságát három független szervezet, a PETA, a Leaping Bunny és a The Vegan Society is tanúsítja. A termékeink csomagolásának előállítása során kibocsátott szén-dioxidot programjainkon keresztül 100%-ban kompenzáljuk, így a csomagolások CO2 ökológiai lábnyoma nulla. Emellett minden megvásárolt Maria Nila termékkel hozzájárulsz ahhoz, hogy Dél-Amerikában új fákat ültethessenek. Az új fák telepítése révén együtt járulhatunk hozzá egy jobb világ eléréséhez.

Tanúsítványaik:

PETA: A PETA a világ legnagyobb állatjóléti szervezete. A PETA tanúsítványa azt jelenti, hogy szervezet felügyeli és biztosítja, hogy termékeink valóban vegán összetevőkből állnak, és a fejlesztés során semmit nem tesztelünk állatokon.

LEAPING BUNNY: A Leaping Bunny jegyzi azokat a márkákat, amelyek garantálják, hogy a kozmetikumokat, a higiénia termékeket és tisztítószereket nem tesztelik az állatokon. Minden hitelesített márkának lehetősége van arra, hogy a Leaping Bunny logót a termékein feltüntesse. A Leaping Bunny-t az állatjóléti és állatjóléti szervezetek közösen fejlesztik Európában és Észak-Amerikában, a tanúsítványt pedig 24 országban használják.

VEGAN SOCIETY: A Vegan Society a legnagyobb és legrégebbi vegán szervezet a világon. Ennek a szervezetnek a nevéhez fűződik a vegán szó megalkotása 1944-ben, és a ők biztosítják, hogy minden termékünk összetevője 100% vegán.

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, professzionális fodrászok vesznek részt a fejlesztésben.
Svédországban készült, nem állatokon tesztelték, szulfátoktól és parabénektől mentes, 100% vegán.

A Maria Nila egy svéd márka, ami elsősorban fodrászok számára gyárt professzionális hajápoló és hajszínező termékeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8314379114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása