PRADA CANDY SUGAR POP
2019. február 15. írta: persica

PRADA CANDY SUGAR POP

Muszula Timi, a Laura Virág tulajdonosa és a PRADA Parfüm forgalmazójának közösen megálmodott különleges, illatos virágdoboza:

Az egyedi, limitált kiadású box Valentin nap alkalmával debütál és egy hónapon keresztül, illetve a készlet erejéig korlátozott számban érhető el a Laura Virág üzletben.

Muszula Timi és fantasztikus kreatív csapata szívvel-lélekkel, nagy precizitással, odaadással készíti ezeket a mesébe illő virág dobozokat. Nincs kétségünk, hogy ha valakit meglepnek ezzel az álomba illő ajándékkal, egész biztosan nagybetűs NŐnek érezheti magát.

Valentin napra, nőnapra, születés- vagy névnapra, évfordulóra vagy bármilyen különleges alkalomra szívből ajánljuk.

Prada Candy Sugar Pop Flower Box by Laura Virág

Tartalom: PRADA Candy Sugar Pop 30ml illat+egyedi, nagy méretű Laura Virág doboz 50 szál virággal

Elérhető: 2019. február 10. – március 14. (Valentin nap, Nőnap)

Megvásárolható: Laura Virág; 1061 Budapest, Király utca 28.

Előrendelés: 30/329 98 89

Virágdoboz ára: 48.000Ft

PRADA CANDY SUGAR POP Eau de Parfum

A Prada Candy Sugar Pop a Prada Candy kollekció legújabb tagja. Az illat olyan, mint egy popsláger, könnyű rákattanni.

A színes Pop Art alkotásokhoz hasonlóanfinom iróniával fűszerezett. Ironikus, mert az édesség, a cukor vágyaink tárgyának ellenállhatatlan édességét megidéző metafora. A szerelem egyet jelent a függőséggel. Amikor az édesség kielégít, de ereje veszélyes, mert ellenállhatatlan, a metafora vegyes értelmet nyer: a vágyakozás olyan, mint a visszakozás.

Üde őszibarack finom akkordja és föld-jellegű vanília illata keveredik zöld bergamottal és Mahoniallal. A fejjegy meghatározó elemei a fénylő alma és a zöld citrus. Az illatjegyek együttesen meghökkentően gazdag illatkompozíciót alkotnak.

Az ikonikus Prada Candy Sugar Pop illatüvege a ma már klasszikusnak számító három színű Prada Saffiano bőrtáska előtt tiszteleg. A három pasztell árnyalat hűen tükrözi a Prada rendkívül sziporkázó ötletességét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5414629180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása