Minősített bio illat kompozíciók francia eleganciával a Pur Eden márkától
2019. április 21. írta: persica

Minősített bio illat kompozíciók francia eleganciával a Pur Eden márkától

A natúrkozmetikumok terén hoz újdonságot a Pur Eden, nem is akármilyet, hiszen az érzékeink kényeztetésére fejlesztett bio parfümöt kínál. A francia parfümőrök nem álltak meg az ellenállhatatlan illatok tervezésénél, ugyanis a deo választékhoz is fejlesztettek olyan termékeket, melyek nem tartalmaznak az egészségre káros, vitatható összetevőket.

A Dél-Franciaország szívében található (Lot-et Garonne régió) cég fő hitvallását három fő gondolatban fogalmazta meg. A cél, hogy olyan terméket hozzon létre, mellyel: tiszteli az emberi szervezetet, a termékek a petrolkémiai összetevők helyett ökológiai gazdaságokból származó alapanyagokat tartalmaznak. Tiszteli az állatokat és a természetet – a gyártási folyamat során nem szennyezi a környezetet, nem használ állati eredetű összetevőket.
 

Végül pedig, melyet fogyasztóként mindannyian élvezhetünk, teljesíti a fő célt, a fogyasztók elégedettségét, ugyanis az illatok hatással vannak a kedvünkre, a közérzetünkre és kényeztetnek bennünket. Személyiségtípusunk, mentalitásunk meghatározza, hogy inkább egy virágos, friss citrusos, vagy netán egy fűszeresebb illat az, amelyiket leginkább közel érzünk magunkhoz. Ezek alapján három női illatot mutatunk be:  

Hesperides illata, jó érzést, jó kedvet biztosít. Az érzékekre ható bergamot - narancs és szerecsendió esszenciális olajokkal.  Virágos illat, megnyugtatja az érzékeket. Az érzékekre ható ylang-ylang és neroli (keserűnarancs) esszenciális olajokkal. Egzotikus keleti illat, stimulálja az elmét. Az érzékekre ható guajak fa és szegfűszeg esszenciális olajokkal.
Tekintve, hogy parfümöt illat alapján választunk, valamint a parfüm a bőrrel érintkezve válik igazán teljessé, arra bíztatunk mindenkit, hogy próbálja ki a termékeket, és találja meg a hozzá leginkább közel álló alkotást.  
 

A természetes illóolajokat újként érezhetjük, elképzelhető, hogy adnunk kell magunknak egy kis időt, míg döntünk. Utána viszont egészen különlegesnek érezzük tőle magunkat.  

eau de parfum: egészséges összetétellel. A termék 80-85%-a alkohol, mely 100%-ban természetes búza alkohol.  

NEM DENATURÁLT ALKOHOL, Ftalát mentes. GMO mentes, szennyezőanyag mentes  

5-15 %-a virágvíz, mely 100 %-ban természetes esszenciális olajokból áll. 100 %-ban természetes illatkompozíciók, Grasse (a parfüm fővárosa) város parfümőrjei által tervezve, az olfaktológia elvei szerint, (parfümkészítés tudománya)  

A termékek a szintetikus illatrögzítők (pl. pézsma) helyett esszenciális olajokat, természetes kivonatokat tartalmaznak.   

A parfüm termékek elérhetőek a dm Drogéria üzleteiben.   

deo-roll és spray: vitatott alapanyagok nélkül:  

A PUR EDEN-nél COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal készülnek a dezodorok, az összetevők több, mint 99% -a természetes eredetű, és több mint 40%-a organikus gazdaságokból származik. Biztonságos és egészséges összetétel (nem tartalmaz vitatott összetevőket, nincsenek az endokrin rendszerre ható alapanyagok), amely szabályozza az izzadási mechanizmust anélkül, hogy gátolná az izzadást. Természetes Alum kő (kálium alumínium) antibakteriális és a kellemetlen szagokat semlegesítő tulajdonságokkal.  

A PUR EDEN dezodorok aluminium klorohidrát helyett természetes organikus timsó kristályokat tartalmaznak, melyek. Stabil és kémiailag semlegesek. Nem irritálják a bőrt: könnyen eltávolítható a bőrről (zuhanyozással) A molekulák túl nagyok ahhoz, hogy a bőr rétegén átjussanak: a bőr felszínén marad és szabályozza a verejtékezést. Skandináv növényi hatóanyagokban gazdag, amelyek egyedülálló antioxidáns tulajdonságaikról ismertek a világon, és képesek túlélni a szélsőséges éghajlati viszonyokat is 

A termékek összetétele mellett a környezetvédelem is fontos, ezért a spray deo termékek hajtógáz mentes, pumpás kivitelben készülnek.  

Érzékeny bőrre - Skandináv pamutkivonattal, valamint cukorban, polifenolokban és ásványi anyagokban gazdag, melynek köszönhetően egy valódi kozmetikai védelem a bőrnek. Speciális érzékeny bőrre fejlesztett összetétel. Szabályozza az izzadást anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat.  

Hosszan tartó védelem - A sarkvidéki bogyóknak köszönhetően, vitaminokban és polifenolokban gazdag, ez a dezodor megfelel a bőr alapvető szükségleteinek. Szabályozza az izzadást anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat.   

A deo termékek elérhetőek a Bijó Szakáruház, valamint a Mediline üzletekben.  

BIZTONSÁG: A márka minden törekvését a természetes alapanyagok használatára vonatkozóan tanúsítványok támasztják alá, a COSMOS ORGANIC által elvárt minőségi követelményeket túl is teljesíti:   

Az elvárt 95% helyett az összetevők 99-100%-a természetes eredetű. Az elvárt 20% helyett az összetevők 40-50%-a organikus gazdaságból származik. Az összetevők minimum 95%-a organikus eredetű  

VEGÁN TERMÉK ÉS ÁLLATVÉDELEM: A termékek teljes mértékben mentesek az állati eredetű alapanyagoktól és nem végeznek állatkísérleteket a termékekkel és az alapanyagokon sem.   

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1114778596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása