Szabadtéri ruhatippek a Springfieldtől
2019. május 05. írta: persica

Szabadtéri ruhatippek a Springfieldtől

Végre megérkeztek az első, melegebb napok, így félretehetjük a vastag nadrágokat,  harisnyákat, és előkaphatjuk a várva-várt kisruhákat! Ráadásul az idei trendek is ennek kedveznek: a Springfield most bemutatja a sokoldalú, változatos nyári ruháit, amelyek minden alkalomra megfelelőek lehetnek – legyen szó brunchról, városi sétáról vagy akár egy romantikus, szabadtéri vacsoráról. 

Hétvégi brunch:

Szerencsére már hazánkban is egyre divatosabb, hogy a hétvégét egy hangulatos reggelizéssel kezdjük. A késő tavaszi időszaktól kezdve pedig szabadtéren is  kikapcsolódhatunk finom falatokkal és italokkal a barátaink társaságában, miközben élvezzük a délelőtti napsütéses órákat. Válasszunk hozzá egy lazább midi vagy maxi ruhát és egy lapos talpú szandált – így stílusosan vághatunk bele a hétvégébe. 

Városi kirándulás:

Ha még a nyaralás várat is magára, a hétvégéken itt a lehetőség, hogy turistáskodjunk: mehetünk akár a környékbeli városokba, vagy akár felfedezhetjük a lakóhelyünk érdekességeit is, a lényeg, hogy kicsit kimozduljunk otthonról. Vegyünk fel egy hímzett, fehér ruhát, kényelmes, lapos talpú szandállal: így könnyedén nagyobb távokat is bejárhatunk városiasan sikkes stílusban. Az összeállítást dobjuk fel a most nagyon divatos, fából készült kézitáskával! 

Csajos program:

Áprilissal együtt végre elérkezett a szabadtéri programok és bulik ideje! Hívjuk fel a legközelebbi barátainkat, és élvezzük ki közösen a napsütéses órákat, utána pedig akár folytathatjuk az estét egy menő szabadtéri koncerten. A Springfield az egész napos programhoz kényelmes, mintás ruhát ajánl válltáskával: ebben a komfortos, de stílusos szettben akár hajnalig is jól érezhetjük magunkat. 

Sötétedés után:

Romantikus vacsora vagy koktélparti a naplementében? Ha randira mennénk, vagy csak egy kicsit elegánsabb összhatásra vágyunk, egy csipkés maxiruha tökéletes választás lehet magastalpú cipővel és egy látványos kiegészítővel. Egy ilyen egyszerűen kifinomult szettben nem fogunk feszengeni, így át tudjuk élni az este minden pillanatának varázsát…

Sokszínű stílus és mindig kényelmes megoldás: a Springfield legújabb ruhái magába foglalják a szezon legizgalmasabb trendjeit, hétköznapian elegáns kialakításban. A divatmárka Coral Simanovich izraeli modellel, a kollekció nagykövetével mutatta be a változatos mintázatú és hosszúságú darabjait, amelyek tökéletesen illeszkednek a tavaszi-nyári időszak romantikus hangulatához.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4614778644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása