Women’secret bemutattja a legújabb fürdőruha kollekciót
2019. május 05. írta: persica

Women’secret bemutattja a legújabb fürdőruha kollekciót

nyári trendek

Trópusi minták, tengerparti hangulat és művészi hatás – többek között ezek inspirálták a Women’secret legújabb fürdőruha kollekcióit. A nyári darabokat úgy tervezte a divatmárka, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és alkatának megfelelő, kényelmes fazont. 

TRENDI TRÓPUSOK

A szezonban ismét megjelennek a trópusi minták és árnyalatok: a Women'secret élénk színű virágokkal díszítette a legújabb egzotikus fürdőruha kollekcióját. A fodros anyag használata és a mély, V-kivágás romantikus jelleget adnak a fazonokat, miközben speciális kialakításuknak köszönhetően kiválóan formálják az alakot. 

ARIZONA

A divatmárka etno stílusú, Arizona válogatását az élénk színek és geometrikus alakzatok teszik még különlegesebbé. A fodrokkal, illetve gyöngyökkel díszített fürdőruhák egyszerre biztosítanak rugalmas és kényelmes, lazán elegáns viseletet a legmelegebb napokra. A vidám, színes darabok tökéletesen passzolnak a strandolásokhoz, a hozzájuk illő, lezser kiegészítők és nyári ruhák pedig teljessé teszik a szettet.     

TENGERÉSZ

A Women’secret idén rendkívül kifinomult tengerész összeállítással rukkolt elő, kifordítható, akvarell hatású, pöttyös és csíkos fürdőruhákkal, amelyek sokoldalúságot és letisztultságot kölcsönöznek valamennyi szerelésünknek. Újdonságként megjelennek az akril-üveg részletek, amelyek kifinomultabbá és mediterrán hatásúvá teszik a ruhadarabokat. 

SZÍNKAVALKÁD

Hamarosan megérkeznek a szezon legművészibb darabjai is! A spanyol divatmárka Color Clash kollekcióját élénk, kreatív formákkal díszítette, absztrakt mintázatokat alkotva. A hagyományosabb fazonú fürdőruhákat a színhasználat teszi merészebbé: olyan intenzív tónusok jelennek meg, mint a narancssárga, sárga, rózsaszín és kék. 

Ha pedig megvan a tökéletes bikini, kezdődhet a strandszezon! Töltsd fel az Instagramra, hogyan várod a nyarat a #summerwithWS hashtaggel és nyerd meg a 3 darab, 100 euró értékű Women’secret ajándékutalvány egyikét. Részletek a játékszabályzatban: https://bitly.com/summerwithws  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2014809308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása