MAKE UP REVOLUTION NYÁRI ÚJDONSÁGAI
2019. június 06. írta: persica

MAKE UP REVOLUTION NYÁRI ÚJDONSÁGAI

MATTE BASE Alapozó

TAVASZI FORRADALOM

A tavasz a megújulás, a felfrissülés időszaka, amikor a természet és a színek élénkebbé, vibrálóbbá válnak új lendületet adva a mindennapoknak. A Revolution, melynek mára védjegyévé vált a véget nem érő, folyamatos megújulás, az innovációkra való törekvés, tavasszal sem okoz csalódást a sminktermékek kedvelőinek, hiszen számtalan újdonsággal, káprázatos színekkel és a már megszokott elegáns, szemet gyönyörködtető csomagolású palettákkal lopja be magát a márka szerelmeseinek szívébe és neszesszereibe. 

MATTE BASE Alapozó

A hazai állványok polcairól már nagyon hiányoltuk mindannyian a Revolution alapozókat, melyek végre 2019 tavaszán meg is érkeznek. A Matte Base alapozó tökéletes választás azok számára, akiknek kifényesedésre hajlamos, tág pórusú az arcbőre, illetve azoknak is, akik egyszerűen csak egész napon át tartó matt arcbőrt szeretnének. Magas fedőképességű alapozó, mely nem nehezíti el a bőrt. Kellemes, könnyed bőrérzetet hagy, miközben jelentősen csökkenti a pórusok láthatóságát. Májusban 7 árnyalatban érkezik, praktikus, utazóbarát, tubusos kiszerelésben. Vegán és állatkísérletmentes termék. Olajmentes.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4314881254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása