REVOLUTION PRIMER
2019. június 06. írta: persica

REVOLUTION PRIMER

Sminkalap, 4 féle bőrtípusra

Hidratáló: Hialuront és E vitamint tartalmazó könnyed, lágy textúrájú, vízbázisú és gyorsan felszívódó primer, mely tökéletesen előkészíti az arcbőrt a sminkelésre. Állatkísérletmentes.

Mattító: Könnyed gélállagú primer, tápláló E vitaminnal, mely megakadályozza az arc kifényesedését. Paraben- és állatkísérletmentes, vegán termék.

Pórusösszehúzó: Selymesen lágy formulájú, barackszínű primer, mely elfedi a tág pórusokat, ezzel egyenletes bőrfelszínt eredményez egész nap. Használd hidratálás után az alapozó felvitele előtt. Vegán, paraben- és állatkísérletmentes termék.

Színkorrekciós: B3 vitamint tartalmazó, zöld színű lágy textúrájú sminkalap, mely semlegesíti a bőr pirosságát. Tökéletes megoldás pattanásokra, hajszálerekre vagy a hiperpigmentáció okozta elszineződésre. Vegán, paraben- és állatkísérletmentes termék.

Kizárólag a MOM Parkban lévő Müllerben kapható termék!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr614881292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása