Matcha zöld tea és cseresznyevirág illat – fedezd fel a japán nők szépségrituáléit a Dove segítségével!
2019. július 29. írta: persica

Matcha zöld tea és cseresznyevirág illat – fedezd fel a japán nők szépségrituáléit a Dove segítségével!

Gondolkodtál már azon, hogy a japán nők hogyan tudják megőrizni a bőrük puhaságát, simaságát és a tincseik fényét?

Bemutatjuk a Dove Nourishing Secrets család legújabb tagjait, az Awakening Ritual nevet viselő, matcha zöld tea és japán cseresznyevirág illattal megalkotott új kollekciót!

Gondolkodtál már azon, hogy a japán nők hogyan tudják megőrizni a bőrük puhaságát, simaságát és a tincseik fényét? A Dove utánajárt a titkaiknak, amelyeket a szépségápolási márka segítségével most Te is könnyedén hasznosíthatsz.

A japán nők már évszázadok óta különleges összetevőket használnak a testük ápolása és a tisztálkodási rituáléjuk során. A matcha zöld teát nemcsak a teaceremóniák alkalmával hasznosítják már régóta, hidratáló tulajdonságai miatt a szépségipar is imádja ezt az anyagot. A matcha zöld tea és a cseresznyevirág kivonat jótékony hatása eredményeképpen a bőrünk tiszta, táplált és selymesen puha lehet.

Ezek az összetevők inspirálták a Dove új kollekcióját is. Egy tusfürdő, testápoló és kézkrém is helyet kapott a termékcsaládban, amelyek azonnal hidratálják és táplálják a bőrünket, és segítenek ragyogóvá és gyönyörűvé varázsolni azt. Érdemes őket a reggeli szépségápolási rutinunk részéve tenni, hiszen az élénk, friss illatukkal energizálnak és felébresztik az érzékeinket is.

A kollekcióba tartozó golyós izzadásgátló és aeroszol gyengéd formulája 48 órás védelmet nyújt, valamint ¼ rész hidratálókrém tartalma ápolja a hónaljunkat és segít megelőzni az irritáció kialakulását.

A termékcsalád részeként Detox Ritual néven egy sampon is elérhető, amely a matcha zöld tea mellett rizstejet tartalmaz. A sampont is a japán nők rituáléi ihlették, gyengéden tisztítja a hajunkat, anélkül, hogy kiszárítaná a tincseinket.

Bízunk benne, hogy Te is annyira megszereted majd az új termékeket, mint mi, és örömöt hoznak a mindennapi szépségrutinod során!

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual tusfürdő matcha zöld tea és japán cseresznyevirág kivonattal

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual testápoló matcha zöld tea és japán cseresznyevirág kivonattal

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual kézkrém matcha zöld tea és japán cseresznyevirág kivonattal

Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual golyós izzadásgátló és aeroszol

Dove Detox Ritual sampon matcha zöld teával és rizstejjel

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1714985208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása